Cum vrei sa arate dormitorul tau?

Posted by

Cam cate dintre voi se gandesc sa-si schimbe mobila din dormitor si mai ales sa schimbe design-ul propriului dormitor? Zilele trecute, din intamplare, am gasit pe anumite pagini de socializare cateva fotografii interesante in care erau mortalizate diferite dormitoare moderme.

Chiar daca uneori pare putin cam ciudat sa cauti un design unic in reviste dedicate pe aceasta nisa, intotdeauna vei gasi acolo lucruri interesante si cele mai noi lucrari ale unor designeri. Ceea ce este de neinteles pe aici pe la noi este faptul ca noi nu avem acea obisnuinta de a gasi idei exact in locurile de specialitate.

Vei observa ca daca ai apela la reviste de specialitate pe acest domeniu nu vei avea nici un regret, ba mai mult decat atat vei avea parte de cele mai frumoase surprize. In plus vei observa ca intr-un timp foarte scurt ideile despre amenajari se vor multiplica si vor fi din ce in ce mai indraznete. Se poate spune ca la prima vedere nu vei observa acest lucru, dar cu trecerea timpului inspiratia te va face sa creezi spatii si decoratiuni pentru dormitorul tau la care nici nu visai.

Sunt sigura ca daca ai rasfoit macar o data o revista de design, indiferent de tipul de design abordat acolo, tot ai ramas cu cateva idei esentiale si interesante pentru dormitorul, casa sau de ce nu chiar tinutele tale. Si este foarte interesant modul prin care unii dintre noi dau viata ideilor lor prin diferite aranjamente, din ce in ce mai indraznete.

Iar pentru ca v-am vorbit despre design-ul pe care iti doresti sa il ai pentru dormitorul tau, ei bine, ai putea sa te inspiri si din imaginile pe care eu le-am selectat pentru tine. Bineinteles nu lipsesc nici ideile indraznete, dar nici cele care atrag in special publicul femimin. Si pentru ca suntem la capitolul schimbari si design, ce tip de schimbari ai alege pentru dormitorul tau, dar pentru casa ta?