Google Chrome sau Mozilla Firefox?

Posted by

Pana de curand am fost „fana” Firefox. Nu Internet Explorer, nu Opera, sau altceva, nici chiar aparitia browserului Chrome de la Google nu m-a tentat. Am fost multumita de Firefox. Aveam diverse extensii si plug-in-uri instalate in el, era ok. Pana de curand, cand n-a mai mers New tab (Fila noua). Am crezut ca un virus imi face astfel de probleme si ca intr-adevar ar fi cazul acuma sa formatez computerul si pe urma sa instalez din nou browserul. Deocamdata nu am formatat computerul, dar am reinstalat Firefox, insa degeaba. Asa ca, macar temporar, am fost nevoita sa-l vad si pe Chrome cum functioneaza.

Culmea este ca dupa cateva zile, aceeasi problema a aparut si pe alt computer (la munca). Nu mai functioneaza New tab. Asa ca am instalat din nou Chrome. Pana acuma am fost multumita de el, dar astazi i-am descoperit si lui un bug: nu salveaza taierea unui cuvant (strikethrough) cand editez ceva in wp. Asa ca m-am reintors la batranul Firefox pentru acest lucru.

In concluzie, daca as fi pusa sa aleg Chrome, sau Firefox, sau Explorer (ca si el are avantajele lui), chiar nu stiu ce as alege. Deocamdata le las instalate pe toate trei 🙂

2 comments

  1. Add-in-ul Tab Mix plus ar trebui să rezolve problema cu new tab. Momentan Chrome cu toate că zbârnâie foarte bine nu este atât de customizabil și deci usefull ca Firefox. Momentan!

  2. Ai dreptate, Tab Mix Plus a rezolvat, sa zic asa, problema, dar tot nu stiu ce a determinat ca simplul New tab din meniu sa nu mai mearga. Mersi pentru tip!

Comments are closed.