De ce (o sa) scriu pe blog

Posted by

Acum 5 saptamani am primit o leapsa de la Mihaela. Da, in primul rand, e primita acum mult timp; si apoi, da, anul acesta, pana acum, am cam ignorat scrisul pe blog. Dar leapsa tocmai la asta se refera, care sunt motivele pentru care scriu pe blog. Pai sa spunem ca mi-am propus ca de acum inainte sa scriu regulat, chiar daca intervin altele care m-ar determina sa aman scrierea unui articol si sa-l salvez in Draft, cum am facut pana acuma.

Cum am mai spus si in primul articol, motivele care m-au determinat sa incep sa scriu pe blog au fost: insistentele lui Dragos si apoi ca am vrut sa aduc in discutie unele idei, fapte pe care le intalnesc in viata cotidiana. Fiind vorba de un blog personal, asta inseamna ca nu trebuie sa scriu ceva ca sa fac „norma zilnica” de scris, cum fac altii. De asemenea, nici sa ma ascund dupa cuvinte bine incondeiate si sa scriu despre lucruri care nu „hranesc” pe nimeni, nici asta nu-mi place. Pentru ca am observat mai multi hai sa le zic posesori de blog, care, in loc sa abordeze subiecte care ar putea ajuta intr-un fel sau altul cititorii, scriu despre pitipoance, sex, emisiuni tv care aduc in prim plan imoralitatea si josnicia umana. Parerea mea este ca, decat sa scriu despre astfel de lucruri, care oricum nu ajuta pe nimeni, mai bine „tac” si scriu cand mi se pare ceva interesant de dezbatut (eventual si lucruri (mai) stiintifice).

Leapsa pe care am primit-o nu o sa o dau mai departe din doua motive: unul, e primita cam de multicel; apoi se pare ca si data trecuta cand am dat leapsa mai departe, unii au respins ideea de a da curs unei astfel de invitatii, si nu numai aceasta idee, cat si aceea de a face parte din turma (?) comunitatea celor care se straduiesc sa dezvolte local aceasta activitate.

One comment

  1. Lasa parerea acelora care resping ideea de a dezvolta activitatea locala bloggeristica. Tu scrie ca o faci bine. Scrie in primul rand pentru tine, scrie pentru ca iti place, scrie lucruri interesante pentru tine si cei care te citesc…
    Multumirile si satisfactiile nu vor intarzia sa apara.

Comments are closed.