La Multi Ani!

Posted by

Inca un an s-a scurs, pentru unii poate mai incet, pentru altii mai repede, poate prea repede. Stai in ultimele clipe care inca mai fac parte din anul acesta si incerci sa tragi o linie si sa aduni. Sau sa scazi. Ce am realizat anul acesta. Ce nu am putut duce la bun sfarsit. Si chiar daca iesi pe plus sau pe minus, oricum nu mai ai ce face. Timpul nu-l poti da inapoi. Poti doar sa speri ca in anul urmator va fi mai bine, vei reusi in toate planurile pe care ti le faci si vei fi si sanatos ca sa le poti indeplini.

Si totusi, de ce sarbatorim noi trecerea timpului? Timpul este ceva relativ, stim asta (teoria relativitatii a lui Einstein). Timpul este cea de-a patra dimensiune in care traim si pe care o stim/percepem noi. Ce vrea omul, in general? Sa traiasca un timp cat mai indelungat (si cat mai bine cu putinta, din punctul fiecaruia de vedere). De ce atunci ne bucuram de trecerea anilor? Eu vad asta doar ca multumire ca ai reusit sa ajungi pana in acel punct si esti gata sa continui.

Aici ar putea exista o intreaga dezbatere pe aceasta tema, dar poate o voi incadra in alt spatiu-timp…

Legat de trecererea in 2011, pe plan national, pot spune ca 2010 a fost un an acceptabil spre rau, vis-a-vis de toata criza ce s-a instalat la noi in tara si de care altii au beneficiat. Personal si profesional, (exceptand taierea cu 25% … ), eu zic ca a fost acceptabil spre binisor –  printre altele, am reusit turul Romaniei, am reusit sa duc la indeplinire si ce era pe plan profesional, dar – foarte important – am reusit sa fac acest blog! 🙂

Pentru anul urmator sunt mai multe in plan, cele legate de blog le-am expus intr-un post anterior, dar pe celelalte nu le dezvalui momentan.

Totusi, cu cea mai mare consideratie, doresc La Multi Ani! tuturor celor care ma citesc, care ma cunosc, care interactioneaza cu mine!

LA MULTI ANI 2011!

One comment

Comments are closed.