Little Prints este magazinul din cadrul caruia cumperi suzete Frigg. Afla de aici mai multe

Posted by

In lumea parintilor, suzetele devin un subiect intens de discutie. Unii le considera un aliat de incredere in calmarea bebelusilor si in oferirea confortului, altii le privesc cu suspiciune. Cu toate acestea multi parinti apeleaza la ele pentru ca asa s-au obisnuit din mosi, stramosi, dupa cum ar zice o vorba veche.

Pentru unii parinti aceste mici ajutoare sunt niste aliati de incredere atunci cand cel mic trece prin niste schimbari. Daca te afli si tu intr-o astfel de situatie la momentul de fata cu cel mic, atunci trebuie sa afli despre acele suzete Frigg, sa afli mai degraba cu ce beneficii vin acestea. Afli si de un magazin specializat din cadrul caruia poti cumpara aceste suzete, si anume Little Prints.

Este posibil sa mai fi auzit de acest magazin si de gama sa variata de oferte, de aceea poti sa te asezi confortabil si sa lecturezi cu placere acest articol. La final vei fi convinsa sa cumperi suzete premium, suzete de calitate pe care cel mic sa le foloseasca.

Suzeta Frigg cu functie de stralucire in intuneric

Suzeta de noapte Frigg cu functia de stralucire in intuneric te ajuta sa ajungi la ea chiar si in noapte fiind. Cel mic o poate pierde sau o poate lasa pe undeva, dar daca aceasta are un asemenea efect, atunci iti va fi mai usor sa o gasesti. Functia de stralucire in noapte nu dauneaza ochilor celui mic.

Suzetele Frigg au o tetina din latex natural si a fost creata special pentru a ajuta bebelusii sa se calmeze. Aceste accesorii sunt proiectate in asa fel incat sa ofere siguranta si confort. Scutul este unul curbat spre exterior pentru a proteja pielea fina din jurul gurii bebelusului. Tetina rotunda imita sanul mamei, ceea ce este de preferat de catre parinti. Acestea sunt disponibile in 2 marimi, dupa cum urmeaza: 0-6 luni si 6-18 luni.

Este recomandat sa sterilizezi suzeta inainte sa o folosesti pentru prima data, intocmai pentru a nu pune in pericol bebelusul. Igienizarea ei ar trebuie sa se faca cat mai des cu putinta, pentru ca aceasta ia contact cu bebelusul des. Poti sa protejezi suzeta cu ajutorul unui capac special, menit sa “ocroteasca” suzeta de micile accidente.

Vezi pe site-ul littleprints.ro toata gama de produse si comanda de acolo

Pentru a-ti face o idee despre toate produsele aflate in cadrul magazinului Little Prints, poti sa accesezi site-ul oficial care te va pune la curent cu tot ce vrei sa stii. Tot acolo gasesti si articole folositoare cu produsele recomandate luna de luna pe care le poti citi cu interes. Daca esti o mamica la inceput de drum si vrei ca bebelusul tau sa aiba parte de tot ce-i mai bun atunci trebuie sa contezi pe Little Prints si pe produsele premium.

Prinde ofertele de pret pe care magazinul online Little Prints le-a pregatit pentru tine. Profita de ele si plaseaza o comanda.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro