Doua mituri despre implantul de par – afla de aici despre implantul de par Q-FUE

Posted by

Romanul parca sufera de sindromul dar daca… Am fost obisnuiti cu pesimismul si cu ideea ca drobul de sare poate sa cada oricand. Nu ar trebui sa ne mire de aceste sechele post comunism, insa situatia este problematica din momentul in care incepe sa afecteze starea de bine. Ai dori sa repari situatia pierderii parului, dar ti-e teama? Iata aici doua din miturile care circula despre acest subiect, dar si explicatia reala.

Te invit sa accesezi o sursa buna pentru a te documenta – afla de aici despre implantul de par Q-FUE. Iata si cele doua mituri comune:

Implantul de par este una din cele mai dureroase interventii

Mai ales daca vom compara cu diversele proceduri estetice si nu numai, am putea spune exact contrariul. Mai ales doamnele, femeile, sunt dispuse sa sufere pentru frumusete si aleg tot felul de interventii chirurgicale, estetice, cu perioada de recuperare mare. Cum ar putea spune ca cea de implant de par este dureroasa? Este fals. Procedura va fi realizata sub efect de anestezie totala.

Cat despre perioada de dupa interventie, durerea este locala si mai degraba comparata cu un disconfort. Urmand indicatiile medicului, recuperarea este rapida. Dar ce sta la baza acestui fapt se refera la avantajele ce recurg din faptul ca este folosita tehnica Q-FUE. Cel putin cand vorbim despre procedura aceasta efectuata in cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant, aceasta este singura abordare, fie ca vorbim de implant de par facial sau pe scalp, la barbati sau femei. Implica deci recoltarea manuala a firelor, dar si implantarea lor in acelasi mod, manual, ceea ce face ca munca medicului sa fie deci una de mare migala si arta. Insa in felul acesta este evitata taierea portiunilor din scalp, metoda este minim invaziva, nu raman cicatrici, iar recuperarea este mai rapida si mai usoara.

Costa foarte mult

Un alt mit este legat de costuri. Spunem ca este fals, intrucat fiecare caz este diferit. Nu exista un pret standard si depinde de cazul si de gravitatea fiecarui caz in parte. In cadrul clinicii bucurestene Dr. Felix Hair Implant a fost realizat implantul de par intre doua persoane compatibile. Asadar au fost rezolvate si cazuri grave, care pentru unii pareau fara speranta. Costul unei astfel de interventii depinde si de calitatea foliculilor extrasi de la pacient – acest lucru se intampla prin recoltare din zona occipitala, adica a cefei. Daca nu sunt foliculi de calitate, se poate recurge la metoda pacient compatibil.

Depinde de asemenea de cat de extinsa este zona sau daca sunt mai multe, zonele unde sunt necesari foliculi. Despre astfel de detalii, doar medicul specialist poate vorbi. Prin urmare, o prima evaluare si consult pot fi programate din pagina oficiala, drfelixhairimplant.ro. Pentru cei care nu pot ajunge fizic aici sau poate nici nu sunt din tara, pot programa consultul sa aiba loc online.

Implantul de par este singura cale de a redobandi podoaba capilara, ceea ce reda si un aspect mai intinerit. Asadar, de ce mai eziti?

Contact:

client@drfelix.ro
0720254368