Model pentru unghii usor de realizat

Posted by

Ma incanta toate acele minunatii de lucruri, pe care le poti realiza intr-un timp foarte scurt, dar si intr-un mod usor. De aceasta data m-am gandit ca ar fi ideal sa vorbim putin si despre mainile noastre. De fapt, sa vorbim mai exact despre importanta ingrijirii mainilor si a unghiilor. Intotdeauna cele mai importante lucruri au fost legate de par, mainile ingrijite, aspectul unghiilor, haine si incaltaminte.

Pentru foarte multe femei este foarte important aspectul unghiilor si este lesne de inteles. Fiecare dintre noi isi doreste cel mai frumos model de unghii, si daca se poate sa reziste cat mai mult pe unghii si sa se realizeze usor. Pe de alta parte, toate doamnele si domnisoarele stiu foarte bine ca pot apela la diferite saloane de infrumusetare pentru un model permanent sau semipermanent pentru unghii. Stiu foarte bine, cat de atrase sunt femeile de manichiura de la salon si de tot ce inseamna acea manichiura. Dar ce ai spune daca, ai putea avea acea manichiura direct la tine acasa?

Cum poti avea o manichiura asemanatoare cu cea de la salon?

Sunt sigura ca iti doresti o manichiura foarte deosebita, indiferent ca o realizezi la tine acasa sau ca trebuie sa ajungi la salon. Numai ca eu vin in ajutorul tau, cu ceva mult mai usor de realizat si bineinteles la fel de rezistenta ca si manichiura de la salon. Tehnica este una foarte simpla. Ai nevoie de cateva ustensile, pe care le ai in orice colt al casei tale. Obiecte de care ai nevoie pentru modelul tau de unghii:

  • un pahar de plastic;
  • apa;
  • cat mai multe sticlute de oje colorate;
  • o scobitoare sau ceva ascutit;
  • putina banda cu lipici;

Daca ai la indemana toate aceste lucruri nu mai ai nevoie de nimic altceva, nici macar de indemanare. Caci de aici toate lucrurile sunt foarte simple si usor de urmat. Iar pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta in aceasta activitate am sa va pun la dispozitie un material care explica tot acest procedeu.