Modele de casa fara etaj

Posted by

Asa cum poate v-am mai spus imi plac foarte mult lucrurile simple. De aceea de foarte multe ori sunt incantata cand vad in jurul meu diverse casute dichisite. Iar acest lucru se intampla foarte des atunci cand eu calatoresc in lung si-n lat. Inca din copilarie m-au atras aceste mici casute, ce intotdeauna au un aspect aparte. Nu stiu inca daca in cele din urma voi opta pentru o astfel de casa fara etaj. Mai degraba as vrea ceva mai mare mai spatios si de ce nu un loc de unde pot vedea restul lucrurilor de sus.

Intotdeauna mi-au placut inaltimile si nu cred ca o astfel de casa micuta mi-ar putea satisface aceasta necesitate a mea. Poate ca daca as fi locuit intr-o zona asa cum este Maramuresul as fi vrut sa am o casa ca pe vremea bunicilor – fara etaje si cu prispa dinaintea casei. Inca mai incerc sa gasesc acea casa pe care bunica o descria mereu in povestille pe care ni le spunea inainte de culcare.

Sunt optimista ca intr-o zi voi reusi sa ajung la casa din povestile bunicii, numai ca la drept vorbind nu cred ca as putea sa locuiesc intr-o astfel de casa, chiar daca asa cum am spus imi plac foarte mult. In plus eu m-am obisnuit cu spatiile mari in care sa nu ma impiedic de diverse chestii si cu toate astea uneori simt ca imi apasa ceva pe umeri si cred ca aceasta casa este mult prea mare pentru mine.

Imi place sa stiu ca fiecare lucru e a locul lui si nu trebuie sa fac eforturi sa-l gasesc atunci cand il caut, poate ca de aceea ma atrag si cladirile spatioase. Insa daca voi imbatrani frumos voi avea grija sa imi achizitionez o casuta fara etaj, pe care sa o amenajez asa cum mi-o doresc. Poate ca ceva traditional n-ar strica in casa mea.