Pentru protecția tabloului de distribuție electrică se recomandă un dulap din ABS

Posted by

Printre cele mai importante sisteme care sunt necesare într-o clădire, dar nu numai, se numără și sistemul de electrificare. Asta deoarece suntem conectați în permanență la acesta, având nevoie de lumină și de rețeaua electrică pentru tot ceea ce presupune viața de zi cu zi.

Sunt magazine specializate pe piața de profil care oferă clienților săi o gamă diversificată de produse de acest tip. Acestea se potrivesc în diverse locații, având deseori roluri multiple.

Un astfel de magazin online este și Sercom Electric care oferă mai multe tipuri de produse din această categorie. Descoperim oferta în articolul ce urmează.

Dulapuri policarbonat pentru protecții multiple

Atunci când vorbim despre sistemele de electrificare, nu avem cum să nu aducem în discuție și protecția care trebuie făcută. Firele au nevoie de izolare sau împământare, dar și de protecție în fața factorilor exteriori. Pentru acest gen de protecție un dulap ABS este un accesoriu mai mult decât necesare.

Ce este, de fapt, acesta? Acest dulap are forma unei carcase și are rol multiplu, de protecție. Pentru că este practic și poate fi folosit într-o gamă largă de aplicații, el este comandat frecvent.

Poate fi folosit pentru tablouri de distribuție electrică, echipamente de control al echipamentului public și echipamente de telecomunicații. Pe de altă parte, are un rol major dacă este întrebuințat și în aparate de măsură și protecție sau în echipamentele electrice pentru rețelele de căi ferate.

Avantajele dulapurilor de policarbonat

Rolul acestor dulapuri fiind stabilit, vorbim acum despre avantajele care vor duce la achiziția lui de la magazinul online Sercom Electric. Într-adevăr, acest tip de dulap se pliază bine în medii corozive, unde temperatura și umiditatea au fluctuații majore. Dulapul se poate monta atât în spații exterioare, cât și în spații interioare, datorită dimensiunilor sale practice. Acestea sunt de 400x600x200 mm, prevăzut cu o ușă transparentă pentru observații directe și este vopsit în culoarea gri. În felul acesta se va potrivi chiar și în locații speciale, dar nu va atrage atenția asupra lui.

Avantajele lui sunt acelea că, printre altele, este ușor de montat, dar poate fi și decupat în funcție de necesități. În coletul de livrare se mai găsesc și holșuruburile necesare prinderii, urechi de prindere, două încuietori și o cheie. Montajul ușii se face pe partea stângă.

Tablouri și siguranțe de la Sercom Electric

Printre alt gen de produse comercializate de către firma Sercom Electric se numără și prizele și întrerupătoarele de diverse tipuri, care pot fi adaptate în funcție de scopul lor. Vorbim mai apoi de diverse tablouri și siguranțe electrice și de trasee pentru cabluri și doze.

Pentru cei care locuiesc la casă iluminatul nu ar trebui să fie o problemă, chiar și grădina poate beneficia de elemente pentru instalarea gardului electric sau pentru iluminarea de evenimente festive.

Scule și unelte de tip electric sau do it yourself se găsesc în oferta magazinului la prețuri pentru orice buget.

Pentru iluminarea corespunzătoare a casei accesează pagina oficială Sercomelectric.ro.

Contact: online@sercomelectric.ro