PhBlogMeet – editia 3 / 2011

Posted by

O editie care mi s-a parut (si mie, dar si altora) cea mai reusita de pana acum, datorita numarului in crestere al participantilor (lista o gasiti aici), dar si al subiectelor discutate. Ca de obicei, impresiile mele vin mai tarziu, iar intre timp au aparut si poze despre eveniment, si articole cu impresii despre acest BlogMeet, ce s-a tinut de data aceasta la Irish Pub.

Intalnirea a avut doua scopuri: 1. intalnirea bloggerilor ploiesteni si din imprejurimi; 2. scop umanitar – donatii pentru Andrei Teodoroiu.

Eu am stat in „coltul fetelor” si am discutat cu Georgiana C. despre vremurile in care o scoteam la tabla ca era (si este) fata desteapta, despre colegii ei; Raluca V., o fata foarte optimista (asa mi s-a parut) si foarte sociabila; am mai vorbit cu Georgiana N. despre liceul la care invata ca nu mi-e necunoscut; mai putin cu Elena V. si cu Violeta V., Andreea C. ne-a facut poze (multumim Andreea!), dar am purtat discutii si cu baieti care au mai stat prin „coltul fetelor”, si anume, John C., Eduard B., sau Marian P. Si sa stii, John, ca am vorbit si cu fostii mei studenti, cei din concursul Nokia (Irinel, Cristian si Iulian), pe care ii felicit si carora le urez bafta in etapa finala a concursului, cat si cu Valentin S. despre blogul pe care il are, cat si despre ce ar vrea sa faca mai departe.

La vorbitor (cu sau fara microfon) au fost, pe rand, Dragos, care a facut o paralela intre blogosfera ieseana si cea ploiesteana, Vali, care tot insista sa scriem cu diacritice, George (care e foarte emotiv cand e vorba de pus sa vorbeasca in fatza unei multimi 🙂 ), John si Razvan, care ne spune sa ne gandim serios atunci cand vrem sa ne facem un blog, pentru ce il facem, ca ne poate ajuta (si care vad ca a numit aceasta editie, „editia diacritice” :D). Iar apropo de diacritice, eu cred ca este absolut necesara utilizarea lor mai ales daca este vorba de un site de stiri, cum este ploiestiul.ro sau iploiesti.ro. Dar, deasupra tuturor discutiilor de acest gen, eu sunt de parere ca mai mult conteaza sa scrii corect (sau sa se inteleaga macar ce-ai vrut sa scrii…) decat sa scrii incorect romaneste, dar … cu diacritice 🙂  Ganditi-va ce impact ar avea Dragos, daca ar scrie cu diacritice, desi el mai face greseli (voit sau nu).

N-am apucat decat sa schimb 2 vorbe cu Ana Musat, Bogdan D., Sebi, Kriogen sau George, iar cu Roxana J. doar am facut cunostinta.

Alte impresii le puteti gasi si la:

si la multi altii din lista lui Dragos.

(„Pacat” ca n-a fost si „presa” la intalnire … :D)

One comment

Comments are closed.