Sarbatorile de iarna si ornamentele mult asteptate

Posted by

Inca putin si vine Craciunul. Sper ca in acest an sa avem si noi parte de putina zapada. Pana acum zapada ne-a cam ocolit prin zona asta pe aici si s-a grabit sa ajunga la munte. E bine ca macar acolo ne putem bucura de ceva zapada si putem simti cu adevarat aceste sarbatori minunate de iarna.

Nu stiu inca daca sa ma apuc sa colind magazinele pentru diverse decoratiuni de iarna, dar si daca voi face acest lucru sper sa gasesc lucruri deosebite, care sa ma atraga si care sa ma provoace intr-un fel sau altul sa zambesc. Pana la urma aceste sarbatori, cam asta reprezinta pentru fiecare dintre noi, bucurie.

Bineinteles asta pe langa stresul pe care il acumulezi in toata perioada dinaintea sarbatorilor cand vrei sa organizezi sa fie totul perfect. Poate ca asta este si cea mai mare problema a noastra ca stam si organizam totul si avem asteptari de la lucruri ce nu pot fi intotdeauna perfecte.

Si asta pentru ca fiecare percepe diferit lucrurile si nu ii poti multumi pe toti indiferent cat de mult iti doresti acest fapt. Si ma reintorc la decoratiile pentru bradut caci de la ele am plecat. Inca nu m-am decis ce tonuri de culoare voi folosi pentru brad si nici daca voi cumpara alte ornamente pentru brad.

ornamente-pentru-brad

Cred ca le voi folosi tot pe cele de anul trecut, asta pentru ca nu cred ca s-au schimbat prea mult decoratiile pentru braduti intr-un singur an. Iar daca am sa zaresc ceva ce imi place atunci am sa si cumpar, dar in schimb nu cred ca voi avea nevoie de alte globulete sau alte figurine pentru brad.

Abia astept sa vad tendintele pentru acest an, dar mai mult decat atat astept stratul de zapada. Parca as fi un copilas ce asteapta nerabdator omatul pentru a se zbengui o zi intreaga in el. Pana la urma Craciunul nu este magic daca zapada ar lipsi.