Cele mai frumoase apartamente se gasesc la munte

Posted by

Vacanta de iarna se apropie cu pasi repezi si nimeni nu poate controla timpul pentru a-l opri. Abia astept sarbatorile de iarna. Parca a trecut ceva timp de cand nu mai m-am simtit atat de bine. Ma gandeam ca la acest lucru se adauga si oamenii din jurul meu care au contribuit fiecare la starea mea de bine. Nu stiu ce planuri aveti voi, dar eu una inca astept sa se adune membrii familiei si sa stam sa punem totul cap la cap.

O idee ar fi aceea sa plecam pe undeva la munte. Sa nu fie nici prea departe, dar nici chiar atat de aproape de casa. Dar pana la urma nici distanta nu mai conteaza. Cel mai important ar fi sa mai gasim ceva locuri de cazare pentru acele zile minunate. Recent am gasit pe internet imobiliare brasov apartamente noi. Bineinteles acestea nu sunt de inchiriat, dar sincer mi-ar fi placut sa stau un timp acolo, dar daca ma gandesc mai bine n-ar strica sa-mi achizitionez un apartament in acea zona.

In primul rand cred ca as face acest lucru pentru ca imi place foarte mult privelistea, iar in al doilea rand imi plac foarte mult acele apartamente. Au un alt stil, par destul de spatioase si in plus de asta par destul de confortabile. Nu stiu ca imi voi face curaj sa merg sa vizitez un astfel de apartament. Si nu pentru ca am eu temeri sau ceva de genul, dar nu as vrea sa ma intorc dezamagita de acolo ca nu imi pot permite deocamdata un astfel de apartament.

Deja mi-am fixat alte prioritati, iar acum nu mai pot schimba aceasta lista de pe o zi pe alta. Pentru ca daca as face acest lucru toata lumea mea si munca de asemenea ar deveni un haos total, iar in aceste momente nu imi permit astfel de lucruri. Vreau sa ma linistesc si sa ma bucur de ceea ce am. Desi pentru oamenii din jurul meu asta suna putin cam obisnuit am invatat sa nu imi mai pese de parereile lor ci de ceea ce imi place mie mai mult si cred ca imi este necesar si de folos.

Inca ma gandesc la acei oamenii care au ocazia sa locuiasca in astfel de apartamente moderne si confortabile. Ei sunt cei mai norocosi si poate ca intotdeauna au avut ceea ce si-au dorit. Eu una stiu ca mai am mult de munca pana voi reusi sa imi achizitionez un astfel de apartament, mai ales intr-o zona de munte foarte cautata si tranzitata. Poate ca a venit timpul sa ma gandesc la mult mai multe lucruri si sa-mi fixez noile prioritati, dar mai intai de toate este necesar sa duc la bun sfarsit ceea ce am inceput sa fac in prezent.

Daca as incepe toate lucrurile pe care mi le doresc am toate sansele sa nu termin nimic din ce-mi propun. In acest mod m-am gandit sa le iau pe rand si sa le termin asa cum le si incep. Dar pana una alta trebuie sa ma gandesc unde vom gasi cazare pentru zilele de sarbatori si cati bani vom plati pe cazare, ca nici bani de aruncat nu avem.