Schimbari de toamna in apartament

Posted by

O data cu incheierea verii si a sezonului vacantelor, vine vremea reamenajarii casei in care locuiesti si in functie de buget consta in inlocuirea gresiei/faiantei/mochetei sau daca nu e cazul doar a unor numite pise de mobilier care s-au invechit sau nu mai prezinta un aspect modern.

Cum gresia si faianta arata inca bine, m-am gandit ca nu strica sa-mi iau mobilier nou si cum vechea canapea din piele s-a cam tocit si nu mai arata cum arata in vremurile ei bune nu am stat mult pe ganduri pana sa incep sa ma uit pe internet dupa canapele din piele si sa incerc sa vad cam care s-ar potrivii de minune la mine in apartament.

Ultima am luat-o dupa ce am probat cateva zeci de canapele, nu exagerez deloc cand spun asta dar m-am convins ca oricat de moale ar fi dupa o vreme parca tot nu mi-a mai placut prin urmare am zis ca de data aceasta sa merg mai mult pe aspectul visual de vreme ce seara la tv stau in fotoliu si nu pe canapea si aceasta are mai mult un aspect decorativ.

De asemenea conteaza foarte mult ca aceasta sa fie extensibila, pentru a putea oferii un loc de dormit suplimentar in cazul unor musafiri care doresc sa ramana peste noapte la noi.

Cu aceste doua cerinte in cap mi-am indreptat atentia spre magazinul online homesense.ro pentru a putea alege ceea ce imi place. Si adevarul e ca am gasit atat de multe modele faine incat cu greu am reusit sa fac un top 3 preferate din care in final va trebuii sa aleg o varianta.

Trebuie sa recunosc ca culoarea preferata pentru canapea este albul. Este culoarea canapelei pe care o am in prezent si este culoarea pe care as alege-o oricand fara sa stau prea mult pe ganduri. Problema insa e ca albul acela se murdareste destul de usor si chiar daca exista tot felul de solutii de curatare profesionale pentru piele problema cea mare este timpul care trebuie alocat lunar intretinerii si curatirii ei. Si dupa 2-3 ani albul acela nu mai e atat de alb si parca nu mai arata la fel de bine cum arata la inceput, motiv pentru care am o mare dilema intre a alege ceea ce imi place sau ceea ce ar aduce mai putina munca de intretinere. Pana la urma cred ca si o nuanta de galben-maroniu ar fi foarte buna si ar mai reduce din munca interminabila de intrenitere pe care o necesita o canapea de piele de culoare alba.

Sunt curios voi ce ati alege? Una alba sau una de o alta culoare, mai inchisa si care sa nu fie atat de greu de intretinut? Ce conteaza mai mult aspectul sau munca de intretinere?