Te pregatesti de concediu? Afla de baretransport.ro si cum te poate ajuta!

Posted by

Este sezonul concediilor, moment oportun sa iei in calcul tot ce tine de organizare si logistica, nu doar de cazare si distractia acelor zile libere. Cum tendinta este de a lua cu noi, uneori, chiar si lucruri pe care nu ajungem neaparat sa le folosim, bagajele sunt enorm de multe. Unii calatoresc impreuna cu familia extinsa sau au copii, caz in care – orice parinte stie acest lucru – trebuie sa fii pregatit cu orice si pentru orice scenariu.

Daca si tu esti preocupat de bagajele pe care le ai si ai nevoie de optimizarea locului pentru acestea, afla de baretransport.ro. De aici poti achizitiona accesorii auto care sa te ajute sa transporti mai multe bagaje. Fie ca este vorba de barele transversale, de cutii de portbagaj, aici ai o sursa excelenta pentru astfel de produse. Sa aflam mai multe din randurile ce urmeaza.

3 motive practice pentru cei care ai nevoie de o cutie de portbagaj – si pentru care aceasta va fi urmatoarea ta investitie

Fie ca vorbim de o cutie portbagaj 400 l sau de o alta capacitate, prima nevoie si deci primul motiv pentru a face o astfel de achizitie se refera la bagaje. Ai un extra loc pentru a transporta fara compromis bagajele familiei. Poti transporta atat clasice genti, cat si trollere.

  1. Extra spatiu de depozitare – pentru ca indiferent cat de incapatoare pare sa fie masina ta, mereu ai nevoie de putin mai mult. Mai ales cand pleci cu toata familia si pleci la distanta mare de casa sau pe o durata de timp mai mare.
  2. Montaj facil – cu o astfel de alegere practic faci un upgrade masinii tale. Costurile nu sunt exagerate si, in plus, montajul nu este dificil.
  3. Investitie minima – unii se gandesc la inchirierea auto pentru a alege o masina mai generoasa privind spatiul disponibil in interior, dar mai ales privind capacitatea portbagajului. Ei bine, daca montezi o cutie de portbagaj investitia este minima si obtii ce ai nevoie. Adica extra spatiu pentru bagaje.

Ofertele de la baretransport.ro te vor incanta

Probabil ai consultat ofertele celor din aceasta nisa si ai tot comparat preturile. Este bine de mentionat ca inainte de a pune pretul pe primul loc, vei dori sa stii ce anume primesti, ce este inclus in acea suma. Tine cont de capacitatea de incarcare a unei cutii de genul. La baretransport.ro ai si variante care permit incarcarea pana la 65 de kg. Tine cont de asemenea de rezistenta materialului, dat fiind ca aceasta cutie este expusa factorilor de mediu. Dimensiunile sale sunt de asemenea importante si in final compatibilitatea cu masina ta. La fiecare produs in parte, din cadrul acestui magazin online, vei descoperi toate detaliile de interes.

O astfel de cutie de portbagaj va fi montata pe barele transversale ale masinii. Are un design minimalist, nu incomodeaza, nu adauga greutate exagerata masinii si prin urmare este una din cele mai bune solutii pe care le ai. Poti comanda online, de la baretransport.ro ai si livrare rapida.

Contact: contact@baretransport.ro