Trei locuri pe care imi doresc sa le vizitez in 2023

Posted by

Daca te intrebi cam care ar fi cele mai interesante locuri de vizitat in 2023, ei bine cu siguranta sunt multe dar eu am ales 3 mai deosebite,mai ales ca in unul dintre ele am mai fost in trecut dar si doua locatii noi, una mai aproape de noi si una mai departate

Japonia

Japonia – acest tara ofera o combinatie unica de traditii vechi si tehnologie moderna. Puteti explora orasele aglomerate, cum ar fi Tokyo sau Osaka, sau puteti vizita muntii mai mult sau mai putin cunoscuti, cum ar fi Muntele Fuji sau muntii Hida. Sa nu uitam nici de regiunea muntoasa Hakone.

Ca recomandari as avea cateva temple dar si gradinile si parcurile din Kyoto care sunt superbe.

Templul Kinkakuji din Kyoto – acest templu este acoperit cu foita de aur si este unul dintre cele mai faimoase locuri de vizitat din Japonia. Templul este situat intr-un parc frumos, care ofera o priveliste superba asupra lacului.

Templul Sensoji din Tokyo – acest templu este unul dintre cele mai vechi temple din Japonia si este situat in cartierul Asakusa din Tokyo. Templul este inconjurat de o piata animata, plina de magazine de suveniruri si mancare traditionala.

Gradina de bambus Arashiyama din Kyoto – aceasta gradina este cunoscuta pentru copacii sai de bambus masivi, care ofera o priveliste cu adevarat spectaculoasa. Aceasta gradina este cunoscuta pentru copacii sai de bambus masivi, care ofera o atmosfera linistita si relaxanta. Puteti face o plimbare prin gradina si savura peisajul, sau puteti lua parte la un tur ghidat care va poate oferi mai multe informatii despre istoria si cultura gradinii. Gradina de bambus Arashiyama este un loc perfect pentru a evada de agitatia orasului si a va bucura de natura.

Toscana, Italia

Aceasta regiune din Italia ofera o combinatie unica de peisaje spectaculoase, mancare delicioasa si vinuri fine. Puteti explora orasele medievale, cum ar fi Siena sau Florenta, sau puteti face o plimbare prin campiile verzi pline de maslini si vita de vie.

In Toscana va recomand sa vizitati in primul rand orasele medievale: Orasul SIena si Orasul Florenta. Orasul Siena – este un oras medieval are o istorie bogata si este cunoscut pentru palatele sale impresionante, cum ar fi Palatul Pubblico si Torre del Mangia. Puteti face o plimbare prin oras si admira arhitectura sau puteti lua parte la un tur ghidat care va poate oferi mai multe informatii despre istoria orasului.

De asemenea nu e de ratat nici Gradina Boboli din Florenta – aceasta gradina este situata in spatele Palatului Pitti si ofera o priveliste spectaculoasa asupra orasului. Puteti face o plimbare prin gradina si admira peisajul sau puteti lua parte la un tur ghidat care va poate oferi mai multe informatii despre istoria gradinii.

Tahiti, Polinezia Franceza

Acest loc ofera o combinatie unica de plaje albe, ape turcoaz si munti impresionanti. Plaja Moorea este una dintre cele mai faimoase plaje din Tahiti, dar exista multe alte locuri de explorat, cum ar fi lagunele de coral si pesterile pline de apa.

Daca spui Tahiti, e clar ca spui plaje iar cea care se remarca in mod deosebit este Plaja Moorea – aceasta plaja este una dintre cele mai faimoase plaje din Tahiti si ofera o priveliste spectaculoasa asupra marii. Puteti face un picnic pe plaja sau puteti lua parte la o activitate acvatica, cum ar fi snorkeling sau scufundari.

Un alt obiectiv pe care nu trebuie sa-l ratati sunt Pesterile pline de apa, aceste pesteri sunt un loc fain de explorat si ofera oportunitati unice de fotografiere. Puteti face o plimbare prin pesteri si admira formatiunile de stanca sau puteti lua parte la un tur ghidat care va poate oferi mai multe informatii despre istoria pesterilor.

La final nu ramane decat sa va intreb, ce ziceti, v-am convins sa va faceti bagajele?