Un Craciun fericit…

Posted by

Nici ca se putea un Craciun mai frumos ca acesta. Sunt convinsa ca inca mai aveti parte de lucruri minunate, de oameni minunati cu care sa impartasiti momente si amintiri. Cam asta mi se intampla si mie de cateva zile incoace si spre deosebire de zilele dinaintea Craciunului cand credeam ca totul va iesi prost, astazi ma simt aproape minunat.

Asta poate si pentru ca mi-am dorit intotdeauna sa fie totul perfect si pentru ca in cel mai scurt timp ma intristam ca nu aveam rezolvate lucrurile importante. Dar, in fine, am trecut si peste asta si sper sa imi treaca si aceasta stare de tristete care m-a cuprins din nou. Poate ca ar fi mult mai potrivit daca m-as gandi numai la lucrurile minunate care se intampla in jurul meu si carora nu le-am dat prea mare importanta.

Cateodata uit sa ma mai bucur de ceea ce este frumos, simplu si firesc, probabil ca este de vina timpul asta care trece prea repede si toate acele grijii care se abat asupra mea. Stiu ca nu pot avea toate acele lucruri pe care mi le doresc, dar am invatat sa sper si sa nu uit ca intr-o zi orice dorinta se va indeplini.

Bineinteles pentru a indeplini acea dorinta ai nevoie de ceva curaj, de o doza de nebunie, rabdare si cu siguranta lucrurile se vor intampla asa cum ti le doresti. Am mai trecut prin asta de cateva ori si stiu foarte bine cum functioneaza aceste lucruri.

Si mai e ceva, chiar si atunci cand am crezut ca imi voi pierde speranta s-a intamplat ca in fix acel moment sa gasesc rezolvarea a ceea ce ma framanta. Dar pentru ca inca mai avem cateva zile de sarbatorit o sa incerc sa ma relaxez cat pot de mult si sa-mi conturez viitoarele planuri pentru anul ce tocmai sta sa inceapa. In rest am sa ma bucur de fiecare moment in parte.