Vrei gene stufoase? Exista solutii faine pentru tine!

Posted by

Noi, femeile, toate ne dorim sa avem gene cat mai stufoase si mai lungi pentru a ne pune in evidenta ochii si a ne face mai frumoase. Si daca in trecut rimelul parea singura solutie pentru aceasta problema, in ziua de azi lucrurile sunt mai simple, exista solutii diversificate, iar despre una dintre ele o sa va povestesc in urmatoarele randuri.

Tehnologia permite in ziua de azi montarea de gene suplimentare, crescand astfel densitatea genelor naturale si avand un efect de lunga durata. Montarea genelor fir cu fir dureaza aproximativ 2 ore la un salon specializat si nu necesita intretinerea lor sau conditii speciale de utilizare. Abia dupa 4-5 saptamani este necesara o noua programare la cabinetul de infrumusetare pentru un serviciu de intretinere, prin care se adauga noi gene sau se inlatura o parte din genele false care nu mai arata bine.

Mai trebuie sa stiti ca, timp de 48 de ore de la aplicare, nu aveti voie sa le udati sau sa stati in zone cu umiditate crescuta, asa ca incercati sa evitati dupa sedinta de adaugare sau intretinere a genelor sa mergeti la sauna sau in alte medii cu multa umezeala.

Cum va spuneam si mai sus, rezultatul final este unul care o sa va placa, mai ales ca va scoate in evidenta ochii si veti parea mereu aranjate, chiar si in momentele in care nu ati avut timp de dimineata sa va aranjati prea mult in oglinda.

Puteti vedea mai jos procedeul filmat, ca sa va dati seama ca nu doare, nu e periculos si cele 2 ore petrecute pe scaunul de la salon nu sunt decat 2 ore de relaxare si odihna:

Pretul pentru o sedinta nu este nici el foarte mare, costa in jur de 300 de lei o singura sedinta, dar sedintele de intretinere sunt ceva mai ieftine, cam 200 de lei. Pretul depinde bineinteles si de salonul la care mergeti si de preturile practicate de catre acesta. Indiferent de salon, rezultatul final ar trebui sa fie acelasi, daca totul este executat corect si cu atentie. Eu zic ca merita sa incercati si sa vedeti daca va multumeste sau nu acest tip de extensii de gene.