Alege si tu procedura de lifting facial by Dr Renert

Posted by

Numele doctorului Gad Renert este pe buzele tuturor de ceva timp. Este unul din cei mai cunoscuti si apreciati medici esteticieni  din Bucuresti, care ofera pacientilor rezultate extraordinare. La clinica sa se pot efectua proceduri din cele mai diverse legate de infrumusetarea corpului si a chipului. Marirea sanilor sau liposuctia sunt printre preferatele femeilor din toate paturile sociale. Insa, foarte multe aleg sa isi faca si lifting facial by Dr Renert. Chipul unei femei este, de cele mai multe ori, ce are mai de pret. Un chip frumos, ingrijit, este precum o carte de vizita. Un ten luminos si o piele sanatoasa sunt aspecte care, adesea, joaca un rol crucial in viata de zi cu zi. Viata sociala si personala pot fi influentate de felul in care aratam mai mult decat credem. Desi sunt femei, si barbati, care spun ca atata timp cat cineva sta langa noi trebuie sa ne placa asa cum suntem, acest lucru nu este adevarat.  Suntem oameni si inevitabil ne place ceea ce este frumos. Intotdeauna vom privi cu alti ochi o persoana frumoasa, ingrijita, in detrimentul alteia care are un aspect neingrijit si un chip imbatranit. Ne place sau nu, acestea sunt legile dupa care ne ghidam existenta de mii de ani.

Inca din cele mai vechi timpuri femeile au facut eforturi mari pentru a arata bine si pentru a avea un chip proaspat chiar si al varste inaintate. De exemplu, in haremurile sultanilor era o adevarata tragedie momentul in care o favorita imbatranea si nu mai era in gratiile sultanului. Multe feiei isi indepartau rivalele desfigurandu-le, asigurandu-se astfel ca sultanul nu le va mai privi niciodata. Pentru aceste femei, un chip frumos insemna mai mult decat dragostea sultanului, Insemna putere, bogatie si chiar viata lor sau a copiilor lor. Desi acum lucrurile nu sunt atat de dramatice, simtul pentru estetic s-a pastrat.

In cursul anilor, pielea de pe fata incepe sa se lase si sa se rideze. Nici gatul nu scapa de transformarile la care il supune timpul. De asemenea, proportiile faciale se schimba. Scopul unui lifting facial este acela de a da pielii si tesuturilor o noua elasticitate si de a asigura o rejuvenare pe termen lung. Este ca si cum ai corecta micile sau marile imperfectiuni ale chipului tau. Liftingul facial este o minune pe care medicii precum Dr. Gad Renert o ofera tuturor femeilor care ii trec pragul. De asemenea, sunt si barbati care apeleaza la asemenea proceduri. Sunt mai multe metode de lifting facial.

Se poate face un lifting facial in care doar pielea fetii este ridicata. Aceasta procedura dureaza putin insa rezultatele sunt remarcabile. De obicei, la o asemenea procedura se apeleaza atunci cand transformarile nu sunt extraordinar de evidente.

Mai exista un alt tip de lifting facial. Aceasta metoda este mai complexa si presupune, pe langa intinderea pielii, intinderea muschilor. Este putin mai complicata, mai costisitoare si dureaza mai mult, atat operatia in sine, cat si recuperarea. Insa efortul merita din plin pentru ca varsta vizuala se va reduce cu cel putin 10 ani si efectul este de lunga durata. Aceasta procedura este recomandata in cazuri mai grave, cand shimbarile fizionomiei sunt foarte evidente.

Liftingul facial nu trebuie efectuat la varste tinere. De obicei, trebuie sa fii trecut de 35 de ani pentru a apela la o asemenea procedura, poate chiar de 40 sau sa existe niste probleme seriose ale aspectului care sa te recomande pentru o asemena interventie.

Astfel, poti alege sa faci un lifting facial daca vezi ca pielea de pe fata s-a lasat, daca obrajii incep sa se increteasca, daca vei vedea cum cutele din jurul ochilor, buzelor si de pe barbie au devenit foarte adanci, daca pe gat se depune grasime si benzile de piele sunt foarte vizibile.

Procedura se face sub anestezie si trebuie respectate anumite reguli inaite de a intra efectiv in operatie. Exista, desigur, si proceduri minim invazive, prin injectare cu Botox, pentru care nu este necesara anestezie (maxim anestezie locala daca nu rezisti durerii). Perioada de recuperare este diferita de la persoana la persoana si de la procedura la procedura. Vrei sa iti faci un lifting facial la cabinetul doctorului Gad Renert? Nu mai ezita si programeaza-te chiar acum. Vei avea cele mai bune rezultate.