BizSMSCamp – concluzii

Posted by

Privind in urmă, la zilele petrecute la Pârâul Rece, la #BizSMSCamp, pot să spun că a fost un timp petrecut cu folos, în compania unor oameni chiar faini. Avantajul de a petrece 3 zile în compania altor oameni pe care îi întâlneşti pentru prima dată (sau poate a doua oară) e mult mai mare decât dacă i-ai vedea cateva ore la un eveniment, şi atât. Îi poţi vedea cum se descurcă la karaoke, sau la un biliard, sau la o banală conversaţie în timpul mesei şi altfel se încheagă legăturile între oameni. Chiar dacă suntem oameni diferiţi, cu opinii, dorinţe, viziuni diferite, „diferenţele dintre noi există pentru a ne apropia mai tare„.

Ce mi-a plăcut (în mod deosebit)

Faptul că la acest eveniment au fost prezenţi atât bloggeri, cât şi oameni din agenţii sau companii, am apreciat faptul că am avut parte de discuţii constructive, atât la secţiunile de prezentări, cât şi la alte manifestări (chiar şi biliard 🙂 ). Astfel am înţeles că, pentru a te numi fi (pro)blogger, trebuie să fii pasionat (care e în strânsă legătură cu a scrie bine), să scrii constant, să alegi o nişă (eventual) şi toate celelalte sfaturi care se regăsesc în articolul precedent.

Mi-a plăcut că am avut ocazia de a cunoaşte şi alţi oameni din SM, pe care nu-i întâlnisem până atunci (de exemplu, Radu Băzăvan sau Adrian Hădean ş. a.).

Ce mi-aş fi dorit (în plus)

Strict vis-a-vis de termenul Camp, amintindu-mi de adolescenţă, când în tabere mergeam pe munte, făceam mişcare etc., aş fi vrut să ne mobilizăm măcar pentru 2-3 ore pentru asta (mai ales că am avut parte de o vreme foarte frumoasă).

Legat de SMS, ar fi fost benefică gruparea persoanelor participante (grupuri de maxim 10 oameni), dar grupurile să fie dinamice (adică să poţi participa la discuţiile care au loc într-un grup, apoi să te „muţi”în alt grup de discuţii etc.).

 

Bineînţeles că mi-aş dori să ajung şi la ediţia a treia BizSMSCamp şi să vă pot povesti dacă a fost mai frumos ca acum! 😉

4 comments

  1. Pai faci pana atunci bani cu blogul si iti platesti intrarea participarea :))

    Sau poate te sponsorizeaza tot Nanotel pentur munca de corectura depusa pe blog. :))

Comments are closed.