Cadoul perfect pentru aceste sarbatori?!

Posted by

M-am gandit un timp indelungat ce as putea sa ofer eu de aceste sarbatori apropiatilor mei… Inca nu am avut parte de timpul liber pe care mi l-as fi dorit, dar asta nu inseamna ca am sa-mi las deoparte oamenii dragi. Printre multe altele, Craciunul nu inseamna doar sa primesti sau doar sa oferi ceva cuiva. Craciunul este mai mult de atat, Craciunul inseamna prietenii, iubire si legaturi stranse intre oamenii. Indiferent de locul in care ne aflam sau de distanta dintre noi nu inseamna ca  sufletele noastre trebuie sa pastreze aceeasi distanta.

Ba dimpotriva toata acea distanta se poate risipi cu vorbe frumoase si mai ales cu fapte demne de oameni respectabili. Asadar chiar nu stiu ce as putea sa ofer de acest Craciun. Stiu ca cei mai multe dintre acele persoane pe care le respect si apreciez nu vor nu stiu ce cadouri sofisticate, de aceea alegerea mea a acestora este mult mai ingreunata fata de obicei. Cand nu cunosti persoana in cauza foarte bine nu stai prea mult sa te decizi si nici nu iti faci prea multe griji, dar cand vine vorba de persoane pe care le cunosti foarte bine lucrurile se cam schimba si reteta nu mai este aceeasi.

Pentru un moment ma gandeam ca ar fi mult mai bine daca as intra pe parfumero.ro si sa scotocesc pe acolo cate ceva. In plus de asta daca m-as uita pe acest site mi-as mai intrerupe putin activitatea si voi putea sa ma mai relaxez putin, chiar daca lucrurile nu par chiar atat de usoare pe cat mi-as fi dorit. Si pentru ca mai avem doar cateva zile pana la Craciun mi-am zis ca ar fi timpul sa caut ceva si pentru mine, dar si pentru ceilalti. As putea de exemplu sa comand de aici cateva sticlute de parfum cu arome diferite.

Poate voi reusi sa descopar fiecare mireasma in parte si de ce nu poate am sa reusesc sa-i multumesc pe toti cand vine vorba de cadouri. Si cum in ultima perioada am testat mai multe esente de parfum, de aceasta data am zis ca nu ar fi rau sa mai incerc si Chanel no. 5. Cred ca ar fi momentul perfect pentru a incerca o astfel de esenta de parfum. Si pana la urma nu ne trebuie o zi speciala pentru a incerca ceea ce ne dorim.

Putem face asta in fiecare zi fara sa deranjam pe nimeni si fara sa ne mai gandim ca poate cu timpul acela puteam face cu totul si cu totul altceva. Eu sper ca pana in ziua de Craciun sa am posibilitatea  de a achizitiona toate darurile astfel incat sa nu dau peste nici un mofturos sau vreo fata morocanoasa, caci nu as vrea sa-mi stric acea zi minunata de Craciun. Dar pana atunci vom vedea ce va mai fi si prin ce alte peripetii voi mai fi nevoita sa trec.