In asteptarea unui sfarsit de saptamana relaxant

Posted by

Nici nu stiu cand a trecut saptamana asta. Cred ca a trecut mult prea repede mai ales ca timpul meu a fost mult prea incarcat, dar in cele din urma am facut fata tuturor provocarilor. Abia asteptam sa vina si sfarsitul asta de saptamana, poate ca intr-un final voi reusi sa am parte de relaxarea pe care mi-o doresc.

De obicei imi place sa fiu foarte activa, sa realizez cat mai multe lucruri de care sa ma pot bucura mai tarziu. Cam asa se intampla mereu si am invatat sa am mai multe asteptari de la mine decat de la ceilalti. Asa cum nu am uitat nici faptul ca „nu lasa pe maine ce poti face astazi” – cam dupa asta incerc si eu sa ma ghidez. Cu toate ca am si momente cand mi-as dori sa nu fiu nevoita sa ma dau jos din pat si sa ma apuc de treaba, dar…

Dar asta nu se poate si asa incerc sa ma pun repede pe picioare, sa-mi pun in ordine in ganduri si mai mult decat atat sa ma mobilizez cat mai repede pentru a nu pierde timpul degeaba. La fel de bine stiu ca am momente cand nu fac absolut nimic, ci doar ma bucur de linistea mea, de linistea de acasa si de linistea pe care mi-o pot oferi persoanele apropiate.

Nu ne putem comporta ca niste roboti, de aceea mai avem si momente in care trebuie sa mai si simtim, sa ne bucuram de acele momente, si in cele din urma sa invatam sa ne aducem aportul in propriile amintiri. Altfel o sa ajungem intr-un anumit punct cand ne vom plange ca nu avem suficiente amintiri si ca in tot acest timp nu am facut nimic altceva decat sa muncim pentru anumite lucruri pe care acum in prezent le numim valori. Voi ce planuri aveti pentru acest minunat sfarsit de saptamana?