Caffe Cinema 3D in Ploiesti

Posted by

Ieri, dupa-amiaza, a avut loc inaugurarea primului Caffe Cinema 3D din Ploiesti. Prin bunavointa lui George, am primit si eu invitatie la aceasta deschidere. Prima impresie a fost foarte buna: covor rosu, comitet de intampinare a oaspetilor cu sampanie si flori (pentru doamne). „Sala de cinema” era frumos aranjata cu fotolii si masute (sunt in jur de 50 de locuri), iar in partea dreapta – barul, exact imbinarea reusita cafenea – cinematograf.

Daca la inceput nu cunosteam pe nimeni, cu timpul au inceput sa apara si feţe mai cunoscute: atat cei din blogosfera ploiesteana (Vali, George, Kriogen), cat si insusi primarul Ploiestiului si prefectul judetului; chiar si Leonard Doroftei si-a facut aparitia la un moment dat. Si, bineinteles, presa locala. Trebuia sa-si faca aparitia si Ministrul Culturii, dar bineinteles ca n-a putut sa ajunga si a trimis consiliera in loc.

La vorbitor au fost, pe rand, directorul Romania Film, reprezentanta Ministrului Culturii, prefectul, primarul. S-a accentuat pe importanta deschiderii unei astfel de cafenea-cinema 3D (cel din Ploiesti este al treilea deschis recent, dupa cele deschise in Bucuresti si Calarasi; bineinteles, costurile de intretinere mult mai mici a unei astfel de sali de cinema), cat si necesitatea renovarii salii vechi de cinematograf (pentru care si-au luat angajamentul ca o vor duce la indeplinire in decurs de 1 an – aici nu mai comentez).

Dupa taierea panglicii, atmosfera a fost intretinuta de trupa Micul Paris. Ulterior, s-a difuzat si filmul 3D Resident Evil. Afterlife care, mie personal, mi-a placut, chiar daca unele persoane mai in etate care erau in sala au renuntat la a mai urmari si finalul (sau chiar urmatoarele trei sferturi din film).

Una peste alta, mie mi-a placut: si primirea pe care am avut-o, si atmosfera, si filmul. Ca sa fiu putin critica, sa zicem ca mi s-au cam umezit ochii in timpul vizionarii filmului, dar nu din cauza ca ma induiosasera zombii aia; dar este si cafenea, pana la urma.

Alte detalii despre eveniment, sau filmele care vor derula la aceasta prima cafenea-cinema 3D din Ploiesti, sau poze de la eveniment le puteti gasi si la ceilalti bloggeri care au mai participat:

6 comments

  1. Directorul Teatrului este Lucian Sabados, din graba n-am mai scris numele lui, si s-a inteles ca Doroftei este director, presupun ca de la mine s-a luat neintelegerea 😀

  2. @George nu mai stiu exact unde am gasit informatia, dar mersi frumos ca m-ai corectat. Am modificat si in text, pentru ca nu-mi place sa raspandesc informatii eronate.

    @Kriogen cred ca ai prea mare incredere in mine :D. Oricum, vad ca exista bloggeri ce ma sustin si asta apreciez 🙂

Comments are closed.