„Sluga la doi stapani”, la Teatrul Masca

Posted by

Seria evenimentelor culturale de saptamana aceasta (dupa deschiderea oficiala a caffe cinema-ului 3D din Ploiesti) a continuat aseara cu o piesa de teatru, de data aceasta in Bucuresti, la care am fost si eu invitata de catre Chinezu (pentru care ii multumesc) – promit ca o sa va mai fac si altadata snitele…:)

Impreuna cu Haotik si Kriogen m-am prezentat la Teatrul Masca (in premiera la acest teatru din Bucuresti), la intalnirea organizata de cei de la DreamTeamRo . Pe langa partea cu socializarea intre bloggeri, am putut vedea si o parte din actorii Teatrului Masca jucand excelent in piesa „Sluga la doi stapani”.

Piesa este o comedie (exact pe gustul meu), dar jocul actorilor a facut totul. Mi-a placut si mesajul pe care au vrut sa-l transmita (ce era imprimat si pe recuzita lor): MAKE LOVE, NOT WAR.

Din distributia actorilor, amintesc: personajul principal Truffaldino, interpretat de Andrei Gonczi (alintat Andi de catre colegi); Smeraldina – Alina Craita; Clarice – Ana Turos; Silvio – Razvan Teodorescu. Toata distributia o puteti gasi aici, cat si alte detalii referitoare la piesa.

Dupa terminarea piesei, actorii au revenit la „personajele” din viata de zi cu zi si s-au amestecat printre noi. Aproape ca nu i-am mai recunoscut. Dar pot sa recunosc ca sunt plini de viata, in ciuda muncii depuse zilnic la teatru.

Cu Alina Craita si Andi Gonczi am reusit sa fac si poze 😀

Bineinteles ca vom reveni la Teatrul Masca, bineinteles ca recomand (mai ales bucurestenilor, ca .. doar e la ei acolo; dar si celor care nu stau in capitala) sa mearga sa vada o piesa la acest teatru, pentru ca … merita !

Detalii mai gasiti si la Haotik, Kriogen, iar pe blogul lui Chinezu gasiti o lista cu cei care au scris despre eveniment.

(sursa foto: Teatrul Masca ; Haotik Blog)