Caravana Staropramen – The spirit of … Ploiesti!

Posted by

 Pentru ca in perioada 5 iulie – 2 septembrie, Caravana Staropramen va vizita cele mai mari orase din tara, iata ca va sosi si in Prahova in acest week-end.

Si anume, daca esti din Ploiesti, vei putea sa te racoresti cu o bere Staropramen la Sala Sporturilor Olimpia chiar astazi, 13 iulie, intre orele 17 – 21. Daca se intampla sa lipsesti de la aceasta intalnire – din motive obiective, evident – mai ai o sansa maine, 14 iulie, in Padurea Paulesti (hai, ca-i aproape!) intre orele 13 – 17. Ultima sansa de a te intalni cu Caravana o ai duminica 15 iulie, pe Valea Cerbului Busteni, intre orele 16 – 20.

In urma cu un an, Bergenbier lansa berea Staropramen in Romania. Daca esti ploiestean, e imposibil sa nu stii fabrica de bere Bergenbier. Poate insa nu stiai ca Staropramen (considerata berea nr. 1 in Praga) este fabricata chiar in Ploiesti!

Eu, personal, am luat „contact direct” cu acest brand si cu produsul in sine in decembrie anul trecut, la BIZ SMS Camp. In general, nu consumam bere, pentru ca nu-mi placea, dar Staropramen are un gust care imi place, poate si pentru ca este denumita berea bloggerilor! 🙂


Si, pentru ca am adus vorba, bloggerii din Prahova s-au unit si, pentru a arata ca Ploiesti este cel mai mai Beer-Friendly oras din tara, au hotarat, la propunerea lui Eduard, sa ureze bun venit Caravanei Staropramen, imbracati in alb.

 

Bun venit, Staropramen! sau mai bine spus, Bine te-am regasit!, pentru ca tu erai demult printre noi! 😉

6 comments

Comments are closed.