Cateva lucruri despre bijuterii

Posted by

Intotdeauna am fost atrasa de bijuterii, in special de bratari si inele. Imi plac foarte mult, chiar daca uneori nu am timp sa le port sau uit sa mai deschid cutia cu bijuterii. Insa imi place acel sentiment ca stiu ca unele dintre acele bijuterii care mi-au placut enorm de mult imi apartin. Si cum in fiecare calatorie, pe care am facut-o am incercat pe cat posibil sa-mi achizitionez ori o bratara, ori un inel, astazi ma simt bine ca din toate bijuteriile le-am ales pe cele mai frumoase.

Dar nu vreau sa vorbesc despre bijuteriile mele, ci despre modul, in care acestea sunt facute si pasiunea unora de a realiza tot felul de bijuterii. Nu cred ca daca nu ar exista pasiune se poate realiza ceva, asa se intampla si in cazul de fata cu aceste bijuterii. Indiferent ca sunt bijuterii minuscule sau bijuterii mai mari, pe care le poti admira foarte usor toate sunt realizate cu pasiune si un strop de indemanare.

Sunt persoane facute exact pentru aceste lucruri, care sa se ocupe de aceasta treaba si care sa produca niste obiecte incredibile. Iar aceste lucruri le-am observat astazi cand am urmarit un clip despre cum sunt realizate acele bijuterii minuscule din aur. Si cum nu pot sa tin aceste secrete numai pentru mine m-am gandit ca ar fi foarte bine daca a-si impartii aceste notiuni informative cu voi.

https://www.youtube.com/watch?v=cCCARPqYCOc

Nu stiu cati dintre voi ar putea vorbi despre aceste lucruri cu o asa o pasiune. Cata rabdare trebuie sa ai pentru a realiza un singur inel cu diferite pietricele scumpe si cu un model mai dichisit. Cand ma gandesc la aceste lucruri imi spun in sinea mea ca acesti oameni chiar sunt inzestrati cu foarte multa rabdare, indemanare si tenacitate. Voi ce spuneti despre aceasta magie venita de nicaieri si totusi atat de adorata de toate persoanele, in special de femei?!