Ce faci in timpul tau liber?

Posted by

Am auzit de la rubrica meteo ca la acest sfarsit de saptamana vor fi ploi si ca nu prea putem sa ne bucuram de weekend in aer liber. Inca mai speram sa fie totul doar o neintelegere si vremea sa nu se schimbe, mai ales ca in ultimele zile a fost atat de frumoasa si de incantatoare. Dar uite ca astazi cand m-am trezit si m-am dus sa privesc de la fereastra am observat ca vremea s-a schimbat si ca din timpul frumos pe care l-am vazut ieri, astazi vom avea parte de o vreme mohorata si cu foarte multa ceata.

Inca nu imi vine sa cred cat de mult s-a putut schimba vremea pe parcursul unei nopti. Iar eu una imi facusem atatea planuri pentru sambata, incat nu mai aveam rabdare sa treaca timpul. Iar acum toate planurile mele sunt ruinate din cauza vremii, care pare a fi destul de schimbatoare si nu ne lasa sa ne ducem planurile la bun final. Ieri mi-am spus in sinea mea, cand am planuit toate activitatile mele, ca nu se poate schimba vremea asa de pe o zi pe alta si nici macar nu imi facusem griji in privinta ei.

Cred ca nu trebuia sa-mi propun atat de multe lucruri, mai ales ca in mare parte tin de cum va fi vremea pe parcursul zilei de sambata. Eram atat de bucuroasa ca in sfarsit pot si eu sa ies din casa si sa ma bucur de natura, iar acum va trebui sa ma resemnez, caci alta alternativa chair nu se arata.

Iar daca majoritatea timpului il voi sta in casa nu pot face nimic mai mult decat sa citesc pentru a ma putea relaxa. Pana la urma incerc sa iau doar partea buna din toate astea si cred ca nu ma voi plictisi daca voi citi cartile, pe care mi le doresc. Dar parca tot mai frumos era daca puteam sa citesc vreo carte la umbra unui copac, in liniste si armonie.