La nevoie ai inchiria o masina?

Posted by

Mi-am pus de atatea ori intrebarea daca este rentabil sa inchiriezi o masina pentru a te putea deplasa in diferite locuri. Spre exemplu, anul acesta imi doresc foarte mult sa strabat toata tara de la un cap la altul. Si nu prea ma tenteaza sa ma folosesc de masina personala pentru aceste calatorii. In plus n-as vrea sa stiu ca as putea sa-mi stric masina pe drumurile din tara. Sau eventual daca se strica sa stiu ca am folosit-o pentru alte treburi nu pentru a ma relaxa.

In plus de asta ma simt mult mai confortabil cand stiu ca masina mea este in siguranta acasa. Si spre deosebire de alte dati cand nu puteam sa ma despart de masina mea, acum prefer sa o stiu in siguranta. De aceea m-am gandit sa apelez la inchirieri auto iasi, caci asa voi fi mult mai linistita decat daca as opta pentru tren sau orice alt tip de mijloc de transport.

Nu cred ca ai alta posibilitate in afara de aceasta, de a apela la inchirieri masini iasi, mai ales ca nimic din confortul tau nu se schimba. Practic te vei simti ca in masina ta. Probabil ca va fi putin mai greu pana te obisnuiesti, dar o data ce te-ai obisnuit nu mai ai nici un fel de temere sau retinere.

Iar un lucru foarte bun pe care il poti scuti ar fi timpul petrecut in tren sau in maxi taxi. Cred insa ca cel mai important lucru cu putinta este sa te hotarasti din timp ceea ce vrei sa faci si ceea ce iti doresti sa faci. In acest fel iti vei da seama ce tip de transport vei prefera, caci daca ai de gand sa mergi undeva prin apropiere nu cred ca este o mare nenorocire sa-ti folosesti masina personala, dar daca te gandesti la distante mult mai mari ai fi surprins sa vezi cate beneficii poti avea daca apelezi la inchirierea unui automobil.

In alta ordine de idei te poti folosi de aceasta metoda mai ales in acele momente cand nu ai masina personala disponibila sau mai rau de atat este la reparat. Cum unora le face placere sa se chinuie de fiecare data cand au cate o problema nu cred ca vor apela la aceasta metoda, dar pentru cei ce se gandesc foarte bine la binele lor si la eficientizarea timpului pe care il au la dispozitie, aceasta metoda poate deveni un obicei.