Ce model de viata iti doresti sa urmezi?

Posted by

Nu cred ca mai este nevoie sa mai facem o simpla analiza a ceea ce transpune mass media prin intermediul canalelor tv pentru a intelege ca tinerii din ziua de astazi nu mai au modele de urmat. Si cand spun modele de urmat nu ma refer la acele „vedete” promovate in media, ci ma refer la oameni capabili de a realiza proiecte marete pentru cei din jurul lor si pentru comunitatea in care traiesc.

Si chiar daca iti vine greu sa crezi aceste modele demne de urmat inca sunt prezente in viata publica, doar trebuie sa deschidem ochii bine si sa analizam ce tip de persoane vrem sa urmam. Ce tip de caracter ne face placere sa devenim si ce tip de activitati ne provoaca placeri? Iar daca esti unul dintre acei tineri ce isi doresc sa urmeze un model, dar inca nu l-au gasit ai putea sa te indrepti catre Andra Olarean. Stiu, numele acesta nu-ti spune nimic, dar hai sa-ti povestesc cate ceva despre aceasta persoana.

Andra este de profesie notar, dar veti gasi suficiente informatii despre campaniile realizate de aceasta pentru oamenii de langa ea si societatea in care traieste. Iar una dintre campaniile ce a rasunat in diferite orase ale tarii si care a avut un impact destul de mare a fost campania #EuTeAjut. Campania a fost dedicata unor copii nevoiasi (si nu numai) si a avut un real succes.

Dar mai multe informatii despre aceasta campanie, despre desfasurarea ei si ce a presupus aceasta in mod explicit veti afla de pe site-ul Andrei – andraolarean.ro.  Bineinteles Andra Olarean a demarat mai multe proiecte pe care le vei gasi pe blog, dar si pe paginile de socializare. Pe langa faptul ca, Andra este blogger si vlogger, ea este si initiatoarea Grupului Femeilor de Succes.

Iar daca ii veti accesa site-ul veti afla destule informatii cat sa intelegeti ce inseamna un model, ce aspecte trebuie sa va insusiti de la un model si ce implica acest lucru de fapt. Nu trebuie neaparat sa credeti ca ceea ce posturile de televiziune impinge catre promovare sunt modele sau ca veti avea ceva de invatat de la ele.

Poate ca unele dintre ele sunt mai ancorate in realitate si poti invata cate ceva, dar asta depinde foarte mult de tipurile de emisiune pe care le urmaresti, persoanele publice pe care le urmaresti pe canalele de socializare si in principal de continutul pe care tu alegi sa-l urmaresti.

Si mai mult decat atat ai putea sa iti alegi informatiile pe care tu vrei sa le accesezi. Pana la urma tu esti principalul responsabil pentru ceea ce vrei sa fii si pentru ceea ce vrei sa faci. In alta ordine de idei iti poti selecta modelele, iti poti trasa un drum doar al tau pentru a putea depasi anumite conditii si situatii la care vei fi supus candva.

Un exemplu bun de urmat ti l-am oferit mai sus, iar daca iti doresti cu adevarat sa realizezi ceva interesant atat pentru tine cat si pentru societate vei stii exact ce tip de model vei urma.