Ce parere ai despre paharele de carton pentru cafea?

Posted by

Cred ca unul dintre cele mai relaxante momente este acela in care iti bei cafeau dimineata, ca mai apoi sa mai lenevesti o perioada prin casa inainte de a pleca la birou. Dar ce se intampla daca te-ai trezit cam tarziu sau daca a aparut ceva si nu mai ai timp si pentru ritualul tau zilnic? In cazul acesta tot ce poti face este sa te opresti din drumul tau spre birou la o benzinarie sau cafenea in care sa-ti poti cumpara cafeaua favorita.

Astfel incat o poti lua cu tine in pahare carton bine capsulate, care sa te ajute sa-ti transporti delicioasul lichid. Pe de alta parte e mult mai usor de utilizat un pahar de carton decat sa stai cu o ceasca de cafea pe care sa o cari cu tine de fiecare data cand trebuie sa te deplasezi. In plus ceasca nu te poate ajuta prea mult cand ai nevoie sa te deplasezi. Cel mult poti utiliza ceasca atunci cand vrei sa savurezi cafeaua in intimitatea casei tale, atunci cand ai invitati sau cand o servesti intr-o cafenea sau intr-un restaurant.

In rest prea multe sanse sa utilizezi ceasca de cafea nu prea ai. Insa daca ai la indemana un pahar de carton il poti utiliza si in alte moduri, mai ales daca esti fumatoare. Si nu cred ca n-ai folosit niciodata paharul de cafea, dupa ce ai terminat continutul, pe post de scrumiera. Mai ales cand esti in masina si nu ai ce ti-ar trebui la indemana. Cu atat mai mult ca in masina ai loc special pentru paharul de cafea si nu trebuie sa-ti faci griji daca trebuie sa mergi cu masina ca o sa ti se verse cafeaua prin masina.

Inca un lucru benefic pentru paharele de carton ar fi acela ca nu trebuie sa-l lasi deoparte daca nu ti-ai terminat cafeaua in cafenea, ci o poti lua cu tine, fara sa te gandesti ca iti poti pata hainele atunci cand mergi pe strada. Datorita capacului protector, paharul de cafea nu se poate varsa pe hainele tale, chiar daca mergi mai repede sau daca ai miscari bruste.

Un alt motiv pentru care te indemn sa folosesti paharul de carton este acela ca nu mai esti nevoita sa il speli, ci pur si simplu il poti arunca la cosul de gunoi, astfel scutesti o parte din energia si din timpul tau. Daca stai sa te gandesti ai putea avea o gama variata de beneficii de pe urma paharelor de carton daca stai sa te gandesti. Si cred ca acum mai vine o parte de discutat si anume gustul pe care il poate avea cafeaua.

Aici cred ca fiecare are ceva de spus, deoarece nu prea ai sa gasesti doua persoane care sa aiba aceeasi opinie despre cafea, paharele de carton si placerea de a savura cafeaua in asemenea recipiente. Pana la urma nu-i nimic rau in a fi putin mai responsabil cu timpul tau, activitatile tale si bineinteles tot ce tine de comportamentul si regulile pe care ti le-ai impus. Stiu ca suna putin aiurea, dar sunt momente in care un pahar de cafea iti face ziua mult mai buna.