Ce parere aveti despre creditele nebancare?

Posted by

Astazi mi-am prospus sa scriu si despre altfel de lucruri, nu numai despre cele cu care v-am obisnuit despre mancare, tinute si alte lucruri care tin de viata noastra cotidiana. Nu stiu de ce, dar astazi am simtit nevoia sa scriu putin despre creditele nebancare. Am vazut cum in trecut lumea era obisnuita sa mearga la banca si sa ceara un credit, mai ales in acea perioada cand stim cu totii ca s-au dat credite cu buletinul. Practic nu aveai mare bataie de cap, iar banca nu dadea nici un semn ca vrea sa te streseze in vreun fel.

Pe de alta parte parca pe atunci li s-au deschis si oamenilor apetitul pentru acele credite bancare, care mai apoi s-au dovedit a fi printre cele mai pacatoase. Acum in prezent ai diferite portite prin care poti obtine credite si din alte surse nu numai de la banca. Nu stiu cati dintre voi ati apelat la acest tip de credite nebancare, dar presupun ca au cam acelasi tip de „dat banii inapoi”. Probabil ca in functie de suma pe care vrei sa o imprumuti sunt stabilite de comun acord ratele prin care poti inapoia acea suma.

Sunt curioasa daca la aceste credite nebancare sunt la fel de multe restrictii pe cate le intalnesti la o banca. Ideal ar fi sa poti sa iei un credit fara prea multa alergatura si fara sa stii ca la un moment dat vei da de probleme din cauza respectivului credit. Ceea ce este drept am observat ca pe piata sunt diferite entitati care iti pot imprumuta credite nebancare intr-un timp foarte scurt, fara sa-ti ceara prea multe documente si fara sa fii nevoita sa stai la nu stiu cate cozi pentru a putea beneficia de acel credit.

Cred ca aceste entitati sunt bune pentru cine cauta un credit online nebancar, avand in vedere ca acum nu prea mai este posibil sa-ti achizitionezi vreun produs fara sa faci un credit. Si nu este vorba  ca asa ne-am obisnuit noi, numai ca salariile noastre nu sunt suficiente pentru a putea intr-un fel sau altul sa ne acoperim toate cheltuielile. Iar de pus bani deoparte nici nu poate fi vorba si cine reuseste sa faca acest lucru se poate considera unul dintre cele mai norocoase persoane.

Nu stiu de ce, dar in ziua de astazi pare atat de complicat sa rezolvi toate problemele legate  de bani dintr-un simplu salariu. Si pentru ca mai devreme vorbeam despre entitati care pot da credite nebancare chiar si online, o astfel de entitate puteti gasi si pe vreaucreditrapid.ro fara sa va mai faceti griji.

Spre surprinderea mea am cunoscut persoane care sunt foarte interesate de acest tip de credite nebancare si care mai mult decat atat cu ajutorul acestora au reusit sa-si achizitioneze si sa-si renoveze apartamentul. In plus de asta, acesti oameni pareau chiar relaxati si nu dadeau vreun semn ca cineva de la creditul facut i-ar fi deranjat. Poate ca in aceasta privinta lucrurile stau mult mai bine decat la banca.