Ce poti face dintr-o sticla de plastic?

Posted by

Mi-am amintit ca acasa am cateva bidoane de plastic pe care as putea sa le transform in orice altceva in loc sa le arunc. Am avut momente cand imi spuneam ca mai bine arunc toate peturile decat sa ma complic si sa incerc sa realizez eu ceva din ele. Dar astazi am urmarit cateva clipuri pe youtube din care am invatat cateva lucruri interesante pe care le pot aplica si eu acasa. Nici nu vreau sa ma mai gandesc ca as putea arunca atatea lucruri utile, pe care bineinteles le voi transforma in alte produse de care sa ma folosesc.

Pana sa fiu de acord cu aceasta metoda de a recicla, nici macar nu voiam sa vad in preajma mea nici un fel de pet. Dar dupa ce am fost in vizita la o buna amica si cand am vazut ce utilitate i-a dat aceasta unui pet mi-am zis ca trebuie sa fac si eu ceva in acest sens. Pe de alta parte mi-am dat seama ca de asemenea obiecte din plastic tot nu voi reusi sa scap si astfel mi-am zis sa le folosesc in loc sa merg de 2 sau 3 ori in acele locuri amenajate special pentru plastic si sa le arunc.

Spre exemplu prietena mea a realizat din bidoane de plastic diverse jucarioare pentru copilul ei si asta nu a fost tot. In afara de jucarii am mai gasit si cateva chestii interesante realizate special pentru bucatarie pentru a-i usura munca acesteia. Oricat de mult as incerca sa-mi ascund nedumerirea tot nu as putea deoarece stiu sigur ca niciodata nu mi-a trecut prin minte ca se pot realiza astfel de lucruri din acele banale sticle de plastic. Iar dupa ce m-am intors de la amica mea am inceput sa fac diverse cercetari in ceea ce priveste realizarea de noi obiecte cu ajutorul acelor sticle de plastic. Sper ca in curand sa am si eu indemanarea necesara incat sa realizez lucruri dragute din plastic.