Ce tip de bluze purtam in aceasta primavara?

Posted by

Ori de cate ori ne gandim ca trebuie sa ne schimbam garderoba pentru ca unul dintre sezoane a trecut, in special cand vorbim despre trecerea sezonului rece avem impresia ca nu sunt haine suficiente. Cred ca aceasta este una dintre cele mai importante batai de cap, deoarece trebuie sa te pregatesti sa scoti din dulap sau de pe unde ai bagat intreaga garderoba pentru primavara. Ce-i drept nu este o activitate prea placuta sa incerci sa faci asta, dar cu siguranta nevoia de a avea haine cu mult mai subtiri fata de cele groase te va impinge sa treci la treaba.

Si pentru ca intotdeauna avem tendinta de a ne aduce lucruri noi si a ne imbunatati garderoba de primavara, cred ca in acest an tot mai multe domnisoare se vor indrepta catre bluze sau paltnase de primavara crosetate sau tricotate. Am tot obsevat ca in ultima perioada din ce in ce mai multe persoane au intentia de a se indrepta catre astfel de articole vestimentare.

Si aici nu le pot contrazice mai ales ca sunt anumite astfel de haine foarte frumoase realizate si foarte cochete. Probabil ca si voi la fel ca mine ati fost destul de curioase si ati inceput sa cautati diverse bluze ce au fost crosetate si pe care le gasiti destul de interesante. In ultima perioada am tot observat ca pe litoral atat la noi, dar in special in strainatate astfel de bluze crosetate si-au tot facut loc pe piata si au devenit atractia turistilor.

Nu stiu daca si voi le percepeti in felul in care le percep eu, dar cu siguranta sunt cateva elemente de care nu ar trebui sa ne ferim. Cel putin nu atunci cand vine vorba de ceva care sa ne placa si de acel ceva care intr-un final de ce nu ne da si o stare de bine. Sunt curioasa cam cate dintre voi si-ar dori bluze crosetate in garderoba lor?