Competiţii studenţeşti – UPG Ploieşti 27-31 mai 2013

Posted by

afis concurs

Deja devenită o tradiţie, competiţia Informatica, o carieră de succes! este organizată şi în acest an de către Departamentul Tehnologia Informaţiei, Matematică şi Fizică, din cadrul UPG Ploieşti, în perioada 27-31 mai 2013.

Cele trei secţiuni ale competiţiei sunt:

  • Concursul Cel mai bun programator (a 26-a ediţie);
  • Concursul Cel mai bun proiect (a doua ediţie);
  • – Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti (a doua ediţie).

La secţiunea Cel mai bun programator pot participa studenţi doar de la specializarea licenţă, iar la celelalte două secţiuni poate participa orice student de la licenţă sau masterat.

Înscrierile se fac la secretariatul departamentului TIMF, corpul E, parter, până la data de 20 mai 2013. Studenţii interesaţi se pot înscrie la 1, 2 sau toate cele 3 secţiuni, dacă îndeplinesc condiţiile.

Tematica concursului Cel mai bun programator o găsiţi aici. Fişa de prezentare a proiectului pentru secţiunea Proiecte o puteţi descărca de aici. Ghidul pentru realizarea articolului ştiinţific îl puteţi găsi aici.

La secţiunea Proiecte, domeniile la care se pot înscrie proiectele sunt:

Baze de date, SGBD, Baze de date multimedia, Reţele de calculatoare, Calcul numeric, Algoritmi şi structuri de date, Tehnologii Web, Limbaje formale şi translatoare, Criptografie şi securitatea informaţiei, Tehnici de inteligenţă artificială, E-instruire, Sisteme expert, Sisteme multiagent, Prelucrarea imaginilor, Analiza datelor, Data mining, Recunoaşterea formelor.

Alte detalii găsiţi pe pagina concursului.