Concert folk Matache&Co la Ploiesti

Posted by

Ma anuntase Dragos acum doua zile ca o sa fie un concert la Irish Pub duminica seara. Numele celui care canta nu-l retinusem atunci, pentru ca nici nu-l cunosteam. Cum n-am fost la multe concerte in ultima perioada, am zis ca poate mergem. Asa ca, aseara, chiar daca am mai fost prinsi si cu altele, am zis de ce sa nu mergem, macar acolo, o jumatate de ora.

Si se pare ca n-am regretat ca am luat decizia asta. Primul lucru care m-a surprins a fost ca acolo am dat ochii cu un student de-al meu. Bun, dar asta nu e iesit din comun, ca mai vad studenti prin diverse pub-uri. Surpriza a fost ca acel student canta de fapt cu vedeta serii, Marius Matache, si chiar el insusi este o … vedeta. Cred ca s-a vazut ca am ramas foarte placut surprinsa de tot concertul, si de Marius Matache, care are o voce extraordinara, dar si de ceilalti din trupa, Alex Nichita (care este foarte talentat si a cantat si la chitara si la vioara) si de Radu Tudoroiu; si asta pentru ca nu am ramas o jumatate de ora cum am zis initial, ci am stat pana la sfarsitul concertului…

Doua poze mi-a „imprumutat” Dragos sa le pun aici, iar la el pe blog puteti vedea si doua filmulete (sunt facute cu tableta, deci au iesit destul de bine :D….)

Baietii canta extraordinar si va indemn sa mergeti si voi data viitoare, sa va convingeti.

Eu ii felicit si le urez bafta in continuare, iar lui Alex – sa-si urmeze visul!