dantura

Cum poti avea un zambet minunat

Posted by

Cu totii ne dorim o dantura si un zambet frumos, dar se pare ca marea majoritatea a oamenilor nu depun prea mult efort pentru acest lucru. Desi in ultima perioada s-au realizat nenumarate campanii de constientizare a ceea ce inseamna o dantura frumoasa si sanatoasa, inca mai sunt probleme serioase in aceasta privinta.

Cu toate ca acest subiect este unul foarte sensibil ar trebui cumva ca toate spoturile publicitare cu privire la aceasta cauza sa se regaseasca si in comportamentul celor care nu au grija de igiena orala. Insa daca esti una dintre acele persoane obsedate de o dantura perfecta in paragraful de mai jos am sa va las la indemana cateva retete si ponturi pentru o dantura frumoasa si dinti foarte albi.

Ponturi pentru dinti mai albi

Ar trebui ca mai intai de toate sa-ti spun ca pentru toate retetele de mai jos vei avea nevoie de cateva ingrediente naturale, ca mai apoi sa le tranformi intr-un mixt de elemente. Si ca sa nu va mai tin prea mult in suspans o sa va las mai jos fiecare reteta in parte.

  • realizeaza un mixt format din capsuni si pasta de dinti, dupa aceea foloseste compozitia pentru periajul dintilor;
  • realizeaza o pasta din zeama de la o lamaie si o lingurita sau doua de bicarbonat de sodiu, apoi foloseste acea compozitie pentru periajul dintilor;
  • foloseste un carbune medicinal sfaramat si cateva picaturi de apa, apoi utilizeaza rezultatul pentru periajul uzual;
  • foloseste o felie de castravete (fara coaja) si o felie de kiwi, mixeaza, iar apoi foloseste compozitia pentru un periaj dentar;

Toate aceste lucruri marunte, ce aparent nu au nici un fel de efect, te pot ajuta in albirea dintilor, numai ca acestea sa se efectueze in fiecare zi.  Pe de alta parte mai poti afla cateva informatii si din clipul pe care m-am hotarat sa il las aici.

Nu stiu cat de interesanta ti se pare tie ideea, dar merita incercat. Macar asa poti face ceva mai mult pentru dantura ta si nu uitati cel mai important lucru – mergeti la medicul stomatolog ori de cate ori aveti nevoie, dar efectuati si asa numitele vizite de rutina.

https://www.youtube.com/watch?v=aoGH1ol7Bb4