Cum vei petrece ziua de 8 martie?

Posted by

Nu stiu cum ai inceput tu aceasta zi, dar la mine parca toate au fost putin cam pe dos. Probabil ca nu m-am odihnit suficient si asta si-a pus amprenta asupra comportamentului meu. Nu imi place cand devin o persoana irascibila si mai mult decat atat nici nu prea pot controla aceasta stare. Cum 8 martie a picat intr-o zi din mijlocul saptamanii prea multe lucruri nu poti face pentru a petrece aceasta zi. In mod cert poti merge la restaurant pentru o cina sau te poti intalni cu prietenele tale.

Nu stiu la ce tip de activitati te gandesti tu, dar eu una abia astept sa ajung acasa pentru a ma relaxa. Si unde te poti relaxa mai bine daca nu acasa? In plus de asta pot sta linistita pe canapea si sa-mi citesc la fel ca de obicei cartea preferata. Ma voi gandi la ceva interactiv pentru weekend, caci acum trebuie a ma concetrez asupra muncii mele. De asemenea as putea foarte bine sa-mi urmaresc serialele si filmele preferate si de ce nu sa incerc sa-mi prioritizez cateva din activitatile de maine.

Inca mai sper ca aceasta saptamana sa treaca mai repede, mai ales ca-mi doresc foarte mult sa-mi ofer cateva momente libere, doar pentru relaxarea mea. Cateodata chiar simt nevoia de relaxare, de timp mai mult petrecut in jurul acelor obiecte si activitati ce ma fac sa ma simt minunat. Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fii avut aceeasi senzatie, pe care eu o descriu aici.

Nici nu mai stiu ce as putea face in aceasta seara de 8 martie, caci timpul este atat de scurt incat nici nu mi-am dat seama cat de repede a trecut. In cele din urma voi ajunge acasa si voi gasi linistea ce astazi am simtit ca mi-a lipsit putin cate putin.