De ce aleg domnisoarele videochatul?

Posted by

Nu am vrut sa scriu despre acest subiect, dar uite ca sunt nevoita sa o fac. Nu imi face placere sa vorbesc despre astfel de lucruri, dar incerc pe cat posibil sa inteleg ce se intampla cu domnisoarele din ziua de azi. Nu este un articol prin care sa critic pe cineva sau vreo activitate, nu este nici un articol de ocara, ci este pur si simplu o constatare a mea.

Din nefericire tot mai multe domnisoare, dupa terminarea studiilor se indreapta catre acest tip de job. Cred ca una dintre cele mai mari probleme pe care le avem este legata strict de jobul pe care il avem sau nu il avem. Sunt din ce in ce mai multe persoane in cautarea unor locuri de munca viabile si care sa reprezinte efortul depus in anii de studii pe timpul facultatii.

Si pentru ca de obicei imi place sa ma documentez am descoperit ca cele mai multe astfel de joburi gasesti in orasele mari din tara, dar cele mai multe sunt in studiourile de videochat Bucuresti. Nici nu-mi vine sa cred ca aceste domnisoare sunt atrase de modul usor in care isi pot castiga bani. N-as vrea sa dau vina nici pe sistem, nici pe modul unora de a gandi, dar cred ca ne-am cam impiedicat de fraze scurte de tipul celor – cum sa fac bani cat mai usor, cum fac multi bani, nu vreau sa muncesc mult si din greu, iar aceasta lista poate continua.

Caci acestea sunt doar cateva din micile intrebari pe care si le pun studentii dupa ce trec prin amagirea de a gasi un job pentru care au studiat. Nu sunt de acord cu aceste lucruri, dar stiu ca toate astea nu se vor schimba de pe o zi pe alta, mai ales ca in prezent aceste studiouri de videochat sunt legale.

Nu stiu daca stiti sau poate ca ar trebui sa urmariti si voi emisiunea „Din interior”, de la Digi24 legat de acest subiect si veti afla raspunsul la intrebarea pe care eu am lansat-o in titlul articolului meu… Sa speram ca studentii din acest oras nu vor ajunge sa caute astfel de joburi in lipsa unor locuri de munca pe masura statutului lor.