Cursuri de dezvoltare personala – de ce, unde, cand?

Posted by

Spuneam mai demult ca in viata trebuie sa inveti continuu, ca e bine sa fii mereu interesat si informat.

Auzim mereu voci nemultumite de sistemul de invatamant, voci nemultumite de viata, in general, voci nemultumite de orice. Dar cred ca dincolo de sistemul de invatamant, in viata e bine sa fii atent si la dezvoltarea ta personala. Oricat de multe ai invata in scoala, evolutia ta ca om se constituie si din momentele cand trebuie sa faci fata unei probleme de viata ivita ca din senin, sau chiar cand trebuie sa tii o prezentare in fata unei multimi, autocunoasterea si multe altele. 

Referitor la teama de vorbitul in public, pe care cred ca toti (mai mult sau mai putin) o avem, e bine de stiut ca exista cursuri unde inveti sa depasesti aceasta teama. Imi place urmatorul citat, pentru ca exprima foarte bine momentul in care esti „impins” sa tii o prezentare in fata unui public: “Creierul uman incepe sa lucreze in momentul nasterii si se opreste in momentul in care ne ridicam in picioare sa vorbim in fata unui public!“

Centrul de dezvoltare personala succespersonal.ro din Ploiesti, de care va spuneam la un moment dat in legatura cu organizarea unui concurs pentru copii, pune la dispozitie si cursuri pentru adulti. Mai mult, daca achizionezi orice curs in luna iunie, ai parte de un discount de 20%, valabil daca vei completa in campul “De unde ati aflat de acest curs?” codul <danaschiopu.ro> atunci cand faci comanda.

In vremuri de schimbare, cei care invata mostenesc intreaga lume, iar cei care nu mai vor sa invete, constata ca sunt excelenti echipati pentru a trai intr-o lume care nu mai exista.” (Eric Hoffer)

5 comments

  1. Foarte adevarat. Bun articolul si link-ul catre cursuri. „Must have”-ul oricarui om care vrea sa reuseasca in viata.

  2. E bine ca mai exista si oameni care se ocupa si cu asa ceva,la noi in romania chiar este nevoie!

Comments are closed.