Despre modele si oameni de succes

Posted by

Nu stiu daca ai avut vreodata senzatia ca timpul este impotriva ta sau si mai rau decat atat ca varsta nu te poate ajuta sa rezolvi anumite situatii. De obicei cand ma refer la situatii ma refer strict la acele vise pe care le au uneori tinerii. Si chiar daca s-a vorbit despre ei, de foarte multe ori ca nu fac altceva decat sa viseze cu ochii deschisi, ei bine nu intotdeauna este adevarat.

Poate ca in marea masa de tineri se gasesc si tineri ambitiosi, tineri care stiu ce vor si au curaj sa mearga mai departe, sa infrunte totul doar pentru as indeplini visul. Insa, chiar daca este destul de dureros sa vorbim despre acest subict, trebuie sa spunem ca acestor tineri le lipsesc modelele, dar si finantarea pentru proiecte. Nu-i de mirare ca multi dintre ei renunta la primul impas si nu isi mai doresc sa continue.

Si pentru ca mai sus am amintit de modele, cred ca mult mai corect ar fi sa amintim faptul ca un astfel de model si antreprenor de succes este Andrei Ursachi. Iar tinerii interesati sa-si indeplineasca visele, cu siguranta vor cauta poveste lui Andrei, si se vor inspira de aici sau de ce nu, ii vor cere chiar ajutorul. Si daca vreodata te-ai intrebat de ce avem nevoie de modele, si cu atat mai mult in lumea antreprenoriatului, am sa-ti las mai jos cateva.

Ai nevoie de modele pentru ca:

  • ai nevoie sa te inspiri;
  • ai nevoie de sfaturi;
  • ai nevoie de ajutor;
  • ai nevoie de sprijin din partea oamenilor care au reusit;

Cand in mare parte toate aceste lucruri sunt indeplinite vointa tinerilor creste, iar visele lor se pot apropia de realizare. Bineinteles nu iti poti indeplini visul daca nu muncesti pentru el, iar asta este elementul de baza pentru orice tip de activitate ai intreprinde. Am mai auzit din partea anumitor persoane ca se poate si fara munca, dar nu cred ca in acest caz mai putem vorbi despre satisfactia pe care o ai cand iti vezi visul indeplinit.

Oricat de multe s-ar spune pe aceasta tema sunt convinsa ca cei mai multi dintre tineri vor fi sinceri cu ei si cu munca lor. Pe de alta parte impedimentul legat de varsta nu mai este valabil. Orice persoana isi doreste sa ajunga antreprenor si sa aiba o afacere de succes nu se va impotmoli de varsta, chiar daca inca nu este majora sau chiar daca a trecut de prima tinerete.

Asadar, in atreprenoriat varsta nu este o limita si nici un factor care sa te impiedice sa te dezvolti. De altfel, nici o persoana de succes nu-si va denigra trecutul, chiar daca a inceput de jos si a fost nevoita sa faca eforturi suplimentare pentru a-si indeplini visul. Pana la urma, vei ajunge sa simti succesul mult mai intens, atunci cand muncesti pentru el si ai curaj sa treci peste toate obstacolele. Ce este drept toata viata vom avea parte de obstacole si experiente unice care ne vor schimba modul de gandire si stilul de viata.