Drumul de la videochat la propria casa si propriul business, in pasi marunti, dar siguri!

Posted by

Daca jobul pe care il ai sau domeniul in care doresti sa te angajezi iti ofera castiguri doar cat sa traiesti de la o luna la alta, fara sa economisesti ceva, poate ca o schimbare ar fi binevenita!

Multe tinere din Romania au inteles deja acest lucru si s-au indreptat spre o cariera cunoscuta in primul rand pentru nivelul ridicat al veniturilor. Este vorba despre industria de videochat, una dintre ramurile economice caracterizate, de ani buni, de o dezvoltare extrem de puternica.

Castigurile obtinute in industria de divertisment online pentru adulti incep de la un nivel foarte bun pentru piata romaneasca a muncii, iar apoi, pas cu pas, ele devin tot mai mari. Iata cum este posibila o astfel de evolutie!

1 000 de dolari pe luna, inca din primele luni!

Fiecare model de videochat de la www.studio20.ro primeste, in primele trei luni de activitate, un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in aceasta perioada pe site-urile pentru adulti. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa urmeze procedurile de formare si sfaturile echipei de suport, sa fie prezenta la cursurile de limba engleza si sa respecte turele de lucru programate.

Tot in aceasta perioada de inceput, fetele primesc ajutor financiar pentru a-si completa trusa de machiaj si garderoba de lucru. Se efectueaza o comanda, care este platita de firma, iar banii nu vor mai trebui returnati in cazul in care modelul ramane sa lucreze in echipa cel putin trei luni. Daca, in schimb, alege sa plece inainte de implinirea acestei perioade, costurile produselor ii sunt retinute din ultima plata incasata.

Bonusurile care ridica nivelul castigurilor

Fiecare model de videochat primeste un comision standard brut in valoare de 50% din sumele realizate pe site-uri. In plus, poate beneficia si de o serie de comisioane, fiecare in valoare de 5%, obtinute in urmatoarele conditii:

• daca lucreaza minimum 100 de ore intr-o perioada, in calcul intrand inclusiv streamingul mobil si apelurile video;

• atunci cand obtine, intr-o perioada de doua saptamani, castiguri mai mari de 15 000 de dolari;

• pentru o rata de conversie buna, adica pentru acei vizitatori care se inscriu pe site venind din camera de chat a modelului;

• ca recompensa pentru un comportament online perfect;

• pentru parteneriat pe termen lung. Acest bonus este platit in luna iulie a fiecarui an pentru intregul an calendaristic precedent.

Creditele obtinute in conditii avantajoase

Fetele care implinesc sase luni in echipa unui studio de videochat capata si posibilitatea de a primi ajutor financiar sub forma unor credite directe, care acopera 80% din suma totala de care au nevoie. De exemplu, daca vor sa isi cumpere o masina, trebuie sa dispuna de 20% din suma, iar studioul va acoperi diferenta. Banii vor fi returnati ulterior din sumele castigate pe site-urile dedicate adultilor.

Profitand de toate aceste oportunitati, numeroase modele au reusit sa stranga foarte multi bani, lucrand intr-un studio de videochat. Veniturile lor, care in unele cazuri au depasit constant 10 000 de dolari pe luna, le-au permis sa isi cumpere masina, casa ori chiar sa porneasca propria afacere. Acest drum spre succes si independenta financiara iti este accesibil si tie, chiar acum!