La coltul blocului a aparut o agentie de pariuri

Posted by

Citeam zilele trecute un articol pe GhimpelePloiestean.ro despre case de pariuri din Ploiesti si, ce credeti ca s-a intamplat? Tocmai a rasarit una nou-nouta (inca nu s-a deschis, dar cred ca – dupa mersul lucrarilor – urmeaza sa se deschida foarte curand), chiar la coltul blocului unde locuim.

Desi as putea sa nu privesc cu ochi buni o astfel de dezvoltare a zonei, trebuie sa recunosc ca, decat un spatiu neinchiriat, gol si parasit, mai bine sa vad ca se intampla ceva. Si dupa ce vechea frizerie a dat faliment si in locul ei s-a deschis o noua frizerie, moderna, cu alti patroni, iata ca si spatiul de langa ea devine populat de o agentie de pariuri online, casa de pariuri respectiva avand multe alte agentii deschise prin mai toate cartierele Ploiestiului.

Oricum, arata mai interesant acum zona respectiva si trebuie sa recunosc ca este mai curata, sau chiar mai aranjata. Chiar daca casele de pariuri nu atrag intotdeauna un public prea linistit, ramane de vazut ce se va intampla la respectiva locatie si, de ce nu, speram sa atraga dupa ea noi modernizari in zona, facand cartierul in care locuiesc mai frumos si mai dragut.

Personal, pentru mine pariurile nu reprezinta o atractie deosebita, dar nici nu sunt contra lor sau nu am preconceptii legate de acest mod de a-ti petrece timpul liber si de a-ti cheltui banii. Si cum v-am spus si mai sus, decat un spatiu gol care facea sa arate locul parasit, mai bine un spatiu frumos amenajat si colorat, unde oamenii isi pot petrece timpul liber, incercand sa devina bogati peste noapte.

Vreau totusi sa intreb cititorii acestui blog daca ei s-ar simti deranjati de aparitia unei astfel de agentii in proximitatea lor, sau daca ar aprecia o astfel de aparitie. Exista si varianta in care va este indiferent si nu va pasa; dar prefer sa stiu mai degraba raportul de persoane incantate vs. deranjate de o astfel de aparitie, decat un numar al celor carora le este indiferent; acestia din urma probabil nici nu vor comenta pe blog, tratand probabil cu aceeasi indiferenta specifica lor si articolul in cauza.

One comment

Comments are closed.