Nevoia de mesteri buni pentru locuinta ta

Posted by

Se intampla uneori sa uit lucruri importante fara de care nu pot termina anumite proiecte. Numai ca rareori mi se intampla sa nu-mi amintesc deloc de aceste lucruri. Spre exemplu, in aceasta perioada trebuia sa caut pe internet diferite motoare vibratoare pentru beton. Si nu va ganditi la acele vibratoare pe care le intalniti intr-un sex shop. Eu vorbesc de lucruri serioase, cu atat mai mult de atat ca imi doresc sa am o casa solida. Sa nu se darame la primul cutremur.

Practic de cand am inceput sa schitam viitoarea noastra casa, de la tara gasesc tot felul de masinarii si produse care sa ne ajute in realizarea unei fundatii stabile, fara fisuri sau mai stiu eu ce probleme. Nu as vrea sa ma trezesc la cateva luni dupa ce se termina lucrarile la casa, ca tavanul imi va prinde fisuri sau mai rau de atat ca imi pot cadea bucati din el. Nu stiu de ce, dar parca nu mai poti avea deloc incredere in mesterii din ziua de azi. Una iti promit si alta iti fac.

Sa nu mai punem la socoteala ca au atatea pretentii si cerinte de nu stii cu ce ai gresit. Iar daca le ceri garantia calitatii produsului, pe care il realizeaza nu ti-o pot oferi. Parca acesti oameni nu mai au responsabilitate pentru ceea ce fac, mai ales ca vorbim totusi despre constructia unei case de locuit, nu a unei case de jucarie. Sincer imi este si teama cand ma gandesc la simplul fapt ca va veni vremea pentru o selectie a mesterilor, care se vor ocupa de casa mea, ma apuca groaza.

Ma gandeam ca daca aleg niste mesteri din oras nu voi avea prea multe probleme, dar am tot auzit de la diverse persoane ca nu ar fi tocmai potrivit. Iar daca as alege mesteri de la tara nu cred ca folosesc aceleasi metode revolutionare si actuale pe care le folosesc cei din oras. Dar pana la urma cred ca o sa apelez la o firma specializata cu mesterii potriviti ca sa nu mai am parte de cine stie ce contradictii sau temeri ca lucrurile nu vor merge asa cum imi doresc eu. De aceea am tot incercat sa inteleg tot ce se intampla pe parcursul constructiei unei case. In plus nu strica nimanui sa se informeze putin mai mult despre acele lucruri pe care si le doreste. Cel putin asa vei stii ca riscul de a esua este mult mai mic.