Unde gasesti relaxare pe deplin?

Posted by

De curand am gasit cel mai interesant clip legat de cascade. Nu pot spune ca nu imi place sa gasesc lucruri interesante pe internet, dar acest clip mi-a intrecut asteptarile. Poate ca dorinta mea de a da peste cat mai multe informatii despre cascade m-a facut sa gasesc acel video. Sunt atrasa de cascade de pe vremea cand eram doar un copil, ce ii placea sa viziteze imprejurimile cu bunica sa.

De fapt, toata nebunia asta a plecat de la bunica, deoarece avea la indemana fel de fel de povesti, ce ma atrageau, despre orice si oricine. Inca de pe atunci am ajuns sa fiu atrasa de foarte multe lucruri, dar in special de cascade, pe care le vedeam in mintea mea ca pe niste fiinte de o frumusete rara. Ce-i drept cascadele chair sunt frumoase si au acel ceva care te atrag.

Mai ales ca nu poti sta in preajma lor fara sa-ti faci macar o singura poza. In plus pentru mine sunetul apei in cadere a reprezentat cel mai relaxant mod prin care puteam uita de probleme, agitatii si chiar de lumea din jurul meu. Asta mi se intampla si acum, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, iar nevoia de a fi langa o cascada sau o apa curgatoare nu a trecut. Iar zilele trecute mi-am facut un plan pentru a putea vizita cele mai importante cascade atat in tara, cat si in afara granitelor tarii.

Si cand ma gandesc ca am pierdut atata vreme, doar pentru ca nu aveam convingerea necesara pentru a putea face acest lucru. Pana acum! Caci dupa ce am vazut acel clip, parca a fost ceva mai mult decat un film motivational. Sa fie oare sunetul de fundal sau imaginile atat de imbietoare? Inca nu am gasit un raspuns, dar sper ca pana la final de zi sa gasesc si acel raspuns ce ma framanta.