Pasiunea mea pentru cercei

Posted by

Iubesc cerceii si daca ar fi dupa instinctul si preferintele mele mai toate economiile mele s-ar duce in directia achizitionarii de cercei. Nu stiu daca voi aveti aceleasi preferinte in materie de achizitii, dar eu una sunt foarte, foarte atrasa de cercei. Si cum majoritatea timpului meu liber il petrec in cautarea de modele perfecte de cercei, sambata trecuta am gasit, as putea spune, niste modele unice pe internet pe care abia astept sa le gasesc si in magazine.

Stiu ca mai toate persoanele apropiate mie imi spun ca am o obsesie pentru aceste accesorii, dar cu cat ma gandesc mai mult la ceea ce pot face din viitoarea mea afacere parca tot as mai vrea sa privesc la cerceii mei preferati. Iar despre acest lucru nu am sa spun foarte multe, deoarece vreau ca mai intai sa pun totul la punct. Pana una alta nu-i chiar atat de rau sa ai o pasiune pentru ceva anume. Si da cred ca foarte multe lucruri le pot face dupa ce am sa-mi stabilesc anumite prioritati.

Insa pasiunea mea pentru cercei va ramane intotdeauna indiferent ca vorbim despre facerea mea sau despre orice altceva. Poate ca ar fi mult mai placut sa va spun ce tip de cercei imi plac foarte mult. Ei bine, da, exista un tip preferat de cercelusi pe care ii port cu cea mai mare placere, iar acel tip de cercei sunt cerceii in stil lacrima – imi plac cerceii lungi foarte, foarte mult.

Sunt tipul de cercei perfecti pentru orice tinuta si mai sunt si acei cercelusi de tip stud de diferite forme si marimi foarte interesanti. Am gasit atatea modele interesante de cercei incat mi-ar fi foarte greu acum sa aleg perechea preferata. E ca si cum ar trebui sa aleg intre preferintele mele si nu pot face o asemenea alegere. Dar pentru ca eu sunt atat de atrasa de cercei am sa las cateva imagini interesante pe care le-am gasit cu cateva modele de cercelusi.