PhBlogMeet ed. 8

Posted by

Ca de obicei, eu scriu ultima. Observ, citesc si apoi imi dau si eu cu parerea.

Editia corespunzatoare lunii august a phblogmeet-ului a avut loc joi seara la Irish Pub in Ploiesti. Pentru ca numarul participantilor a fost limitat (de Waven :D), la reuniune au participat doar 11 bloggeri prahoveni+1 invitat special, Chinezu. S-a discutat despre situatia blogosferei prahovene, Waven a argumentat de ce a invitat doar un numar limitat de bloggeri, tot el i-a luat un interviu dur lui Chinezu, baietii s-au uitat la meci, eu am ascultat discutiile si am incercat sa prind esentialul.

Cateva puncte :

– de ce sa participi la o campanie: in primul rand pentru brandingul personal; apoi experienta si de ce nu, castiguri;

– e nevoie ca o comunitate de bloggeri (ca cea din Prahova) sa aiba un „leader”? (sincer, raspunsul corect nu stiu nici acum care e :D);

– am facut cunostinta cu o foarte tanara bloggerita, Livia, care, la varsta ei, cred ca e mult mai motivata sa scrie pe blog decat altii si ii place asta – felicitari si succes in continuare!

– unul dintre bloggeri, Bogdan Cojocaru, mi se parea cunoscut de undeva; surpriza a aparut ulterior, cand am citit pe blogul lui ca mi-a fost student; ma bucur cand vad ca multi studenti sau fosti studenti se implica si in online.

Alti participanti la blogmeet: Dragos, George, Kriogen, 3ditorial, Tibi, Mihaela, Vali Ovidiu. Pe blogurile lor veti gasi si alte detalii despre blogmeet.

Iar cel mai important, dupa intalnirea de joi, Chinezu ne-a oferit pe blogul sau un guest post, unde fiecare a spus cateva cuvinte. Le puteti urmari aici.

5 comments

  1. Nici eu nu mi-am dat seama până nu am ajuns acasă. Propun ca la următoarea întâlnire cei care sunt mai noi să-şi facă o mică introducere 🙂

  2. 1. De curiozitate, de ce tocmai acasa? 😀 🙂
    2. Ai dreptate, e foarte bine ca cei care participa pentru prima / a doua oara la un blogmeet, sa se prezinte. Sau poate ca toti ar trebui, pentru ca cel nou venit poate cunoaste doar cativa din cei prezenti, nu pe toti.

  3. Dana, imi cer scuze ca pe tine si pe Livia v-am link-uit mai tarziu.
    Sper ca data viitoare sa facem cunostinta si sa stam si-un pic de vorbe. 🙂

  4. Mulţumesc mult pentru cuvintele de bine pe care mi le-ai adresat!
    Mi-a făcut plăcere să te cunosc şi sper să ne mai vedem pe la phblogmeet-urile viitoare.. 🙂

Comments are closed.