Am impresia ca unele gospodine se cam joaca, distreaza cu ceea ce pare a fi creativitate. Spun acest lucru deoarece de aproximativ o jumatate de ora ma tot uit la diverse prajituri care imi tot fac cu ochiul. Nu stiu cat de gustoase sunt, dar numai felul in care arata te face sa le savurezi daca le-ai avea la indemana. Sunt atat de dragute si irezistibile, insa ceea ce pare destul de interesant este modul in care sunt realizate. Si nu prajitura in sine, ci mai degraba designul acestora.
De foarte multe ori am fost tentata sa spun ca florile de decor de pe suprafata prajiturilor sunt naturale si nu sunt de mancat. Insa ma inselam, pentru ca ele erau comestibile. Ma amuzam pentru ca eu picam mereu in aceasta capcana, dar eram fericita cand savuram acele flori, mai ales ca majoritatea erau realizate din ciocolata alba sau neagra. Cu ceva timp in urma eram curioasa de metoda prin care erau realizate aceste flori.
In mare, nu mi-a fost foarte greu sa gasesc diverse clipuri in care sa vad cum se pot realiza aceste flori numai ca am o temere… Nu stiu daca pot avea atata indemanare, rabdare si toate acele ustensile care iti vin in ajutor si nu poti realiza nimic fara ele. Iar pentru a intelege mult mai bine de ce am spus ca am nevoie de indemanare si in primul rand rabdare am sa va las aici un clip ce explica pe intelesul tuturor ce se intampla si cum se intampla.
Sincer nu cred ca pot avea atat de multa rabdare sau poate ca daca as exersa foarte mult as putea si eu sa realizez o floare sau doua, cu mici exceptii. Nu cred ca florile mele de prajitura vor fi atat de perfecte ca cele prezentate in clip. Sau poate cine stie o sa-mi descopar o noua pasiune.