Redobandeste formele dinaintea nasterii cu ajutorul corsetului de slabit, de la Clessidra

Posted by

Procesul si schimbarile prin care trece corpul in timpul sarcinii sunt destul de greu reversibile. Se spune ca perioada este direct proportionala cu cea de 9 luni cand vine vorba despre redobandirea formelor de dinainte, insa acest fapt nu e general valabil – conteaza si efortul pe care il depui pentru a pierde in greutate, din kilogramele acumulate in aceasta perioada.

Munca ce o presupune slabirea nu este deloc una usoara, mai ales ca si responsabilitatile sunt mai multe. Meseria de mamica este una destul de extenuanta, deja cea mai mare parte a timpului fiind alocata cresterii copilului. Desigur, grija fata de propria persoana trebuie de asemenea prioritizata, cele doua trebuie sa mearga in paralel. De altfel, ajutorul pe care ti-l ofera produsele pentru slabit, de genul corsetului postnatal nu trebuie subestimat.

Purtarea unui astfel de articol vine la pachet cu o serie de avantaje pentru tine. Gasesti modele de corsete, ideale dupa nastere si la Clessidra, magazinul online specializat in lenjerie modelatoare si alte produse dedicate publicului feminim.

Corsetul postnatal si avantajele la purtare

Este special conceput pentru zona taliei, deci va actiona asupra acesteia, oferind totodata sustinerea abdominala de care ai nevoie. Te poti orienta si dupa corsete postnatale, din cele cu sustinere lombara extra. Orice ai alege, astfel de produse vor ajuta la grabirea vindecarii, astfel abdomenul revenind mai repede la fermitatea de dinainte de sarcina.

In principiu dupa nastere orice activitate cotidiana trebuie reluata rand pe rand, ceea ce ar putea sa iti ridice dificultati. Iata un rol pe care il va indeplini un corset postnatal: va oferi sustinere in zona taliei, exercitand un nivel ideal de compresie, astfel favorizand retragerea accelerata a burtii.

Fiind special concepute pentru uz postnatal, eficienta lor privind recuperarea dupa nastere este sporita. Este mai potrivit pentru tine, daca ai nascut prin cezariana, sa te orientezi dupa o centura postnatala in magazinul online Clessidra. Cel putin in primele doua luni este recomandata purtarea acestora, fiind cu uz postoperator. Mai apoi abia te poti orienta dupa cele care vin cu un grad mai mare de compresie. Timpul va trece, iar talia se va subtia odata cu acesta.

Vei afla cateva informatii pretioase cu privire la corsetele postnatale, respectiv centuri, direct din magazinul online. In principiu, acestea prezinta un nivel optim de flexibilitate si elasticitate, sunt rezistente la purtari deci iti vor fi aliate de nadejde, vin sub un design deosebit de confortabil si permite aerisirea adecvata a pielii, la baza lor stand materiale inovatoare.

Scopul purtarii lor este bine definit. Are menirea de a te ajuta sa revii la formele anterioare sarcinii. Ridica activitatea termica si exercita o compresie moderata.

Mai mult decat atat, vei observa imbunatatiri si in ceea ce priveste postura, fiind corectata eficient de purtarea corsetului. Din randul simptomelor de disconfort resimtite, ce pot fi ameliorate, amintesc si durerile lombare, respectiv cele abdominale postnatale.

Descopera si alte beneficii pe care ti le ofera purtarea corsetelor postnatale si alege modelul potrivit tie de pe clessidra.ro.