Relaxarea și mersul la teatru

Posted by

Te-ai gândit că în timpul tău liber poți face ceva care să te relaxeze și în același timp să te simți foarte bine? Dacă până acum nu te-ai gândit la toate aceste lucruri poate ar fi momentul să iei o hotărâre în acest sens. Ce-i drept este mult mai ușor să-ți planifici momentele libere din timp în loc să ai senzația că nu mai ai clipe pentru nimic sau că nici un fel de activitate nu îți mai este pe plac. De altfel ai putea să incluzi în activitățile tale de recreere și persoanele apropiate ție.

Mai exact dacă ai luat în calcul posibilitatea să-ți rezervi timp liber sâmbăta și duminica, la final de săptămână ai putea merge cu prietenii apropiați și familia la teatru sau ai putea opta pentru o ieșire în oraș cu prietenele tale. De obicei astfel de ieșiri te încarcă de foarte multe ori cu ceea ce noi numim energie pozitivă și în același timp te pot face să privești lucrurile dintr-o altfel de persectivă. Cel puțin vei știi cu siguranță că te vei mai detașa puțin de toată încărcătura unei săptămâni complicate și care poate ți-a adus și foarte multe situații critice și complexe.

De altfel, dacă îți dorești să ieși la sfârșitul acestei săptămâni ai putea opta pentru o piesă de teatru pentru seara de sâmbătă, având în vedere că weekendul este dedicat pentru relaxare. Ba mai mult decât atât în cadrul Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești vei putea lua parte la piesa „Menajeria de Sticlă”, de la ora 18.30. Ba mai mult decât atât în percepția lui Tennessee Williams –

„Piesa este o amintire și prin urmare este nerealistă. Ea omite anumite detalii, pe altele le exagerează, în funcție de valoarea emoțională a subiectului pe care îl atinge, asta pentru că amintirea locuiește numai și numai în inimă”. Cu alte cuvinte dacă îți dorești să asiști la o piesă de teatru inedită și cu diferite semnificații, momentul oportun este pe data de 18 ianuarie, de la ora 18.30. Iar dacă te-ai decis ar trebui să-ți cumperi biletele din timp pentru a-ți ocupa locul corespunzător. De asemenea mai multe detalii veți găsi și pe pagina de facebook a teatrului.