Rochite dragute pentru micile domnisoare

Posted by

Imi plac rochitele pentru fetite sunt atat de dragalase chiar daca acestea sunt foarte minuscule. Am indraznit sa privesc mai indeaproape cateva astfel de modele si m-au atras atat de mult. Nu credeam vreodata ca acea bucatica de material cu o oarecare forma imi va incanta privirea. Si cu toate ca eram obisnuita sa privesc rochiile intr-o alta maniera mi-am zis ca mai bine ar fi sa stau putin mai mult si sa iau seama la aceste mici rochite.

Desi din copilarie eram atrasa de materiale si de tesaturi nu credeam ca voi ajunge intr-o zi si sa spun ca acea forma de material pentru fetitele de 1 sau 2 ani imi va provoca o stare de placere atunci cand le zaresc. La modul cel mai serios eram atrasa de tot felul de modele de rochii pentru doamne si domnisoare. M-am simtit atrasa in special de acele modele ce au materialul imbinat in doua culori.

Si am observat ca mai nou cam aceasta este noua tendinta din acest an – rochiile din 2 sau mai multe nuante. Si mai sunt de altfel si acele rochii ce au voalul care imita culoarea pielii. Si ele par a fi cele mai cautate rochii. Pe langa aceste mici detalii se adauga si tipul de model care se atribuie pentru fiecare rochie in parte, dar si modelele si tipul de accesorii.

Si pentru ca mai devreme am tot vorbit despre rochitele acelor micute fetite mai trebuie sa spun ca la aceste rochite s-a adaugat si putina dantela. Ceea ce nu este rau deloc. Poate ca daca mi-as imagina aceste mici rochite la o dimensiune mai mare, cred ca ar fi perfecte si pentru diferite domnisoare. Un alt plus pe care il au rochitele pentru fetite este acela ca de fiecare data o astfel de  rochie va fi vazuta perfecta in ochii tuturor. Iar mai jos am sa las cateva modele de rochite pentru micile domnisoare.