piese de mobilier

Te-ai gandit ce poti face din lemn uscat si vechi?

Posted by

Zilele trecute am avut ceva timp si pentru mine, ceva timp pe care sa-l pierd fara sa stiu pe interminabilul internet. Si asa cum stiti si voi deja, internetul iti ofera posibilitatea sa vezi si sa observi ce pot realiza alti oamenii din alte locuri si nu numai. De obicei, cand am timp si pentru mine prefer sa mi-l petrec vizualizand diverse filmulete pe youtube, chiar daca uneori simt nevoia doar sa citesc stirile prezente in online si doar atat.

Nu stiu daca as face bine sa vorbesc despre toate stirile pe care le-am citit, dar mai bine va povestesc despre cateva chestii ingenioase pe care le-am observat in diverse clipuri pe youbute. Si ca sa nu va mai tin si mai mult in suspans am sa va spun despre piesele de mobilier realizate din lemn vechi.

Cat de speciale sunt  piesele de mobilier vechi?

As putea spune din propie experienta ca sunt foarte atrasa de mobilierul vechi, mai ales de cel ce a necesitat ceva reabilitare. Stiu ca munca acestor oamnei ce se ocupa de restaurarea pieselor de mobilier necesita foarte multa rabdare, timp, dar si indemanare. Nu as fi crezut vreodata ca din ceva foarte vechi poti realiza ceva atat de nou, atat de cool cum suntem noi obisnuiti sa spunem.

Si de ce nu ar trebui sa marturisesc faptul ca un designer bun, intotdeauna va realiza dintr-un obiect foarte vechi ceva  uimitor. Pana la urma nu trebuie sa uitam nici de pretul pe care il au diferite piese de mobilier dupa ce au trecut prin procesul de restaurare.

Nu-i de mirare ca persoane importante si influente merg catre aceasta zona a ceea ce inseamna mobilierul din lemnul vechi si retaurat, desi asa cum am spus si mai devreme este un proces destul de anevoios si foarte scump. Insa cu adevarat rezultatul este unul foarte impresionant.

In cele ce urmeaza am sa va las un mic video si cateva fotografii prin care puteti observa cat de impozante si de impresionante sunt piesele din mobilier vechi si restaurate.

https://www.youtube.com/watch?v=-Zr7B6dMAOc